ZA 3 ZNAKA OKTOBAR JE NAJSRETNIJI MJESEC U CIJELOJ 2022: Stižu PARE, ali i PROSIDBE - evo šta se dešava i sa CIJENAMA STANOVA

Zanimljivosti
ZA 3 ZNAKA OKTOBAR JE NAJSRETNIJI MJESEC U CIJELOJ 2022: Stižu PARE, ali i PROSIDBE - evo šta se dešava i sa CIJENAMA STANOVA
-

Saznajte ko su najsretniji znaci u oktobru 2022. godine.

Mjesečni horoskop za oktobar 2022. godine nekim znakovima predviđa nevjerovatnu sreću i blagostanje. Da bi im se sve želje ispunile i ovaj mjesec bio najbolji u čitavoj 2022, astrolozi kažu da pažljivo poslušate i primijenite njihove savete. Saznajte da li ste među ovim srećnicima i kakve planove imaju zvijezde za vas!

RAK
Rakovi će u prve dvije nedelje oktobra biti razmaženi obiljem poklona koje će dobiti ne samo od partnera, već porodice i kolega. Međutim, kod predstavnika ovog znaka Zodijaka darovi će izazvati ozbiljnu sumnju - pomisliće da im se nepoznate osobe "udvaraju" iz koristi. Astrolozi kažu da ako tako mislite - grešite! Zvijezde su vam se osmijehnule i dale priliku da se konačno osjećate kao miljenik sudbine. Zato iskoristite ovu situaciju i uživajte u trenutku!

VAGA
Vage očekuju prijatne promene u ljubavnom životu. Oni koji dugo čekaju na bračnu ponudu - dobiće je, i to zajedno sa prelijepom kutijom i prstenom unutra! Muškarci koji se nadaju unapređenju na poslu i promijeni plate nabolje, takođe će se radovati. Ovaj mjesec je neverovatno naklonjen Vagama, neke od najvažnijih želja koje već dugo imaju će im se ostvariti.

LAV
Lavove očekuje mnogo raznih iznenađenja - od bonusa na poslu, a verovatno i unapređenja, do ostvarenja želje da kupe nešto što već duže vrijeme priželjkuju. Ne radi se o krpicama i kućnim aparatima, riječ je o mnogo krupnijim kupovinama kao što su stan ili kola. Astrolozi napominju i da bi trebalo da cijene stanova ovog mjeseca, protivno svim očekivanjima, počnu da padaju.

MONDO

Ne propustite