9. OKTOBRA STIŽE PUN MJESEC! PRIVUCITE NOVAC U NOĆI: Uradite samo 1 STVAR i gledajte kako vam se ŽIVOT mijenja iz korijena

Kiosk
9. OKTOBRA STIŽE PUN MJESEC! PRIVUCITE NOVAC U NOĆI: Uradite samo 1 STVAR i gledajte kako vam se ŽIVOT mijenja iz korijena
-

Zapamtite ovaj ritual, može da donese velike promjene u vaš život

Često ćete čuti da mislima možete da privućete sve što želite. U tome ima i malo logike, jer kada pozitivno gledamo na stvari, onda tako i djelujemo.

Donosimo vam moćan ritual za privlačenje novca i poboljšanje finansijske situacije, i to ritual koji treba da praktikujete u noći punog Mjeseca, a to je u nedelju 9. oktorba. 

Dobro se pripremite, jer je u noći punog Mjeseca Univerzum pun podrške i vaše želje će daleko odjeknuti. Pun Mjesec je faza kada Mjesec ima najveću, ogromnu moć. Njegov uticaj na našu planetu, ili na čovjeka, je neosporan. Zato je dan pogodan za praktikovanje pozitivnih rituala.

Ritual je veoma jednostavan, i sve što vam treba je novčanik i nekoliko novčanica. U noći punog mjeseca izađite pod mesečinu, otvorite novčanik i izvucite najveću novčanicu koju imate u njemu.

Kada stojite sa otvorenim novčanikom pod mjesečinom, zamislite da novac leti sa mjeseca direktno u vaš novčanik. Ako želite da privučete npr. 10.000 evra naglas recite: "Sada privlačim 10.000 eura. Sjajan je osjećaj imati ovaj novac i veoma sam zahvalan na tome."

Možete stajati pod mesečinom sve dok se osećate prijatno. Ako Mesec sija ka vašem prozoru, ovu magiju možete učiniti čak i od kuće. Ova čarolija je izuzetno moćna, ali imajte na umu da to možete učiniti samo tokom punog Mjeseca. Ako je mjesec već u fazi opadanja, vaše finansije će se smanjiti.

Ne propustite