Ova ogromna mačka zagrlila je posjetioca skloništa za životinje i nije htjela da je pusti!

Kiosk
Ova ogromna mačka zagrlila je posjetioca skloništa za životinje i nije htjela da je pusti!
-

Slatka i umiljata mačka osvojila je srca i dom nakon što je par snimio njihovu posjetu s njim u skloništu.

Andy Brumagen je video svoje zaručnice kako drži mačku objavio na Facebooku gdje je brzo postala popularna. U njemu se vidi mačka kako je grli i jednostavno je ne želi pustiti.

Ubrzo nakon toga, sklonište u Washingtonu preplavili su zahtjevi za usvajanje, a mačka je ubrzo pronašla dom.

Ali zašto mačka nije s Andyjem i njegovom zaručnicom? Andy objašnjava, “Hej svima, hvala vam za svu ljubav na ovom videu. Dobili smo vijest da je ovaj tip pronašao dom. ”

Jer svi koji se neprestano pitaju zašto ga nismo mogli uzeti je zato što kod kuće imamo 19-godišnju mačku kojoj trebaju stalna ljubav i naklonost i koja bi vjerojatno bila jako depresivna kad bismo kući doveli drugu životinju.

Ovaj video je pregledan preko dva miliona puta, a neki su komentarisali:

- Taj mačak je jedan od najvećih mačaka koje sam ikada vidio, možda je samo najveći. Morao je biti veliki, ta mačka ima veliko srce.
- Sviđa mi se kako je držala tu mačku. Njen nevini izraz lica, kako ga je mazila, držala, ljuljala. Nije mogla da ga usvoji... Ali zahvaljujući njenom videu on je usvojen.
- Ne postoji ništa dublje od ljubavi mačke prema svojoj osobi.
- Drago mi je da je sada usvojen. Tako simpatičan 
- Oboje ste prelepi. Mačka je prelepa i ljubav u tvom srcu je još lepša. Volio bih da svijet ima više ljudi kao što si ti i da bi to bilo ljepše mjesto.

Pogledajte preslatki video OVDJE.

 

 

Ne propustite