Dodik o protestu opozicije: Može park, nema šetnje po gradu

Bosna i Hercegovina
Dodik o protestu opozicije: Može park, nema šetnje po gradu
,

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je za ATV da su izbori bili fer i pošteni, a da kada je riječ o najavljenom protestu opozicije oni mogu da se okupe u parku i da nikakve šetnje po gradu neće biti.

"Što se tiče protesta, u načelu mogu da pričam da je to njihovo pravo. Ali to je besmislena priča. Oni nemaju energiju. Na kraju krajeva, imaju park gdje mogu da se okupljaju. Šetnje po gradu neće biti, ne treba nam nikakvo uznemiravanja onih koji imaju prigovore mogu da ih podnesu gdje se podnose. Ako misle da treba ponovo da se broje glasovi, neka se broje. Ako misle da treba da se ponovo izbori, ako relevantni organi to odluče nije problem. Ali nema razloga da se to uradi osim spekulacija", rekao je Dodik.

On poručuje da su i međunarodni posmatrači potvrdili fer i poštene izbore i da nije bilo primjedbi, pogotovo ne onih koje bi mogle da utiču na izborni proces.

"Za Banjaluku ne treba ta vrsta priče, ne zato što sam ja pobjednik. Da sam izgubio već bih davno četitao i završio tu priču. Ne očekujem da meni neko čestita. Mislim da ovu priču koju šire baziraju na nekim iracionalnim stvarima. Vidim da je čak i Mladen Ivanić za koga se trebalo očekivati da je racionalan, a očigledno nije, izjavio kako je eto tek u jedan sat objavljen rezultat", rekao je Dodik.

Ne propustite