VENERA U VAGI TRAJE DO 24. OKTOBRA - EVO ŠTA VAS ČEKA: Prognoza za sve znakove Zodijaka

Zanimljivosti
VENERA U VAGI TRAJE DO 24. OKTOBRA - EVO ŠTA VAS ČEKA: Prognoza za sve znakove Zodijaka
..

U periodu prolaska kroz znak Vage, Venera će graditi trigon s Marsom iz Blizanaca koji je u sjeni pred retrogradni hod, kao i trigon s retro Saturnom iz Vodenjaka, koji također mijenja smjer u direktni, krajem mjeseca.

Navedeni aspekti govore o smirivanju situacije kod onih koji su u prethodnom periodu bili na ratnoj nozi. Merkur 2. listopada/oktobra kreće direktno, a u znak Vage ulazi 11. listopada/oktobra – pa eto šanse za još jedan važan razgovor i zakopavanje ratnih sjekira. Dakle, ako ste u prethodnih mjesec dana prekinuli ili se neprekidno svađali, zvijezde su tijekom listopada/oktobra na vašoj strani da stvari izgladite.

Ako ste slobodni, Venera u Vagi povoljnim aspektima s Marsom u Blizancima i retro Saturnom u Vodenjaku donosi šansu za zanimljive susrete i odnose koji mogu odoljeti izazovima vremena koje dolazi!

Venera je planet koji vlada balansom, smislom za diplomaciju, ljepotom, ljubavlju. Venerom volimo, privlačimo i bivamo privučeni! Ako nekoga želimo zavesti, poslužit ćemo se pozicijom njegove Venere i dati joj ono što traži i eto nas! Trebali bi postati zanimljivi predmetu interesa.

No, može li baš svatko “imitirati” nečiju Veneru? Naravno da ne! Gluma može dati privid uspjeha i inicijalnu zainteresiranost. Trajnost se postiže samo onda kada mi imamo osobine njegove Venere odnosno on našeg Marsa ili Sunca, ovisno od tipa odnosa.

Kada je Venera na nebu loše postavljena, kako smo to imali priliku vidjeti tijekom njenog boravka u znaku Djevice, prethodnih mjesec dana, diplomacija posustaje, kompromisa nema, od drveta se ne vidi šuma, a hiper analiza ruši bilo kakvu ideju zaljubljivanja.

Mnogo je prekinutih i narušenih odnosa u prethodnom periodu, počevši od kraja kolovoza/avgusta pa sve do 29. rujna/septembra i Venerinog prelaska u znak Vage. Loš odnos retrogradnog Merkura i Neptuna je dodatno zamrsio stvari, te su mnogi obmanuti ili stvari nisu sagledali na pravi način. U takvoj atmosferi, prekidi odnosa i sukobi su bili neminovnost!

No, vrijeme je za popravni! Venera je 29. rujna/septembra ušla u znak Vage i tu ostaje do 24. listopada/oktobra. U periodu prolaska kroz znak Vage gradit će trigon s Marsom iz Blizanaca koji je u sjeni pred retrogradni hod, kao i trigon s retro Saturnom iz Vodenjaka, koji također mijenja smjer u direktni, krajem mjeseca.

Navedeni aspekti govore o smirivanju situacije kod onih koji su u prethodnom periodu bili na ratnoj nozi. Merkur 2. listopada/oktobra kreće direktno, a u znak Vage ulazi 11. listopada/oktobra – pa eto šanse za još jedan važan razgovor i zakopavanje ratnih sjekira.

Dakle, ako ste u prethodnih mjesec dana prekinuli ili se neprekidno svađali, zvijezde su tijekom listopada/oktobra na vašoj strani da stvari izgladite, naravno, finalnu riječ uvijek daju aspekti vašeg natalnog i usporednog horoskopa.

Ako ste slobodni, Venera u Vagi povoljnim aspektima s Marsom u Blizancima i retro Saturnom u Vodenjaku donosi šansu za zanimljive susrete i odnose koji mogu odoljeti izazovima vremena koje dolazi!

Gdje ćemo to tijekom Venerinog boravka u Vagi sresti “prave”?

Zanimljivi susreti u kazalištu, kinu, na modnoj reviji ili kakvom elegantnom restoranu su izvjesni tijekom Venerinog boravka u znaku Vage. Susreti su mogući i na kraćem putu, tijekom boravka u butiku ili galeriji.

Sve će se događati vrlo spontano, lagano, drugačije nego što je to bilo u prethodnom periodu. Venera u Vagi ne trpi usiljenost ili bilo koji oblik agresivnog nastupa!

Od dama se zahtjeva da odišu profinjenošću, a od gospode maniri i poznavanje bontona. Tijekom Venerinog boravka u znaku Vage će nam smetati svaki vid pretjerivanja pa je važno da se vratimo redu i pravoj mjeri.

Period od 16. do 24. listopada/oktobra donosi stabilizaciju odnosa i mogućnost da pojedine priče odu korak dalje… neke i ka oltaru!

A kako to izgleda po znakovima i što će nam to Venera u Vagi uljepšati?

OVAN – Usklađivanje s okolinom i partnerom koji vam je predmet interesa.

BIK – Sklad u poslovnim odnosima i mogućnost flerta na poslu.

BLIZANCI – Zaljubljivanja preko ušiju i jake strasti!

RAK – Uljepšavanje doma, skladniji odnosi u obitelji i mogućnost proširenja iste.

LAV – Paralelni odnosi i flert van zakonite veze. Zaljubljivanje na putu ili u susjedstvu!

DJEVICA – Uspjeh u financijama!

VAGA – Ljubav je svuda oko vas!

ŠKORPION – Tajni odnosi i povlačenje u sebe.

STRIJELAC – Nova prijateljstva i planovi.

JARAC – Poznanstva putem poslovnih suradnji i uspjeh u dugoročnim financijskim planovima.

VODENJAK – Ljubav u inozemstvu ili s nekim s kim postoji odnos na daljinu. Sudbinski susreti kada to najmanje očekujete!

RIBE – Jak seksualni naboj i mogućnost avantura.

Venera u Vagi dolazi da pomiri i uskladi, ponudi rješenja i izlaz za mjesecima komplicirane situacije. Pustimo da nas povede osjećaj i spremimo najljepši osmijeh!

Sretno!

Ne propustite