SRPSKI ASTROLOG OTKRIVA/ STIŽE POSEBAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka su na udaru

Kiosk
SRPSKI ASTROLOG OTKRIVA/ STIŽE POSEBAN ASTRO PERIOD: Ova 3 znaka su na udaru
-

Numerolog i astrolog Goca Dragišić ističe da će Ovnovi, Blizanci i Vodolije od 30. oktobra osjećati uticaj retrogradnog Marsa

Astrolog i numerolog Goca Dragišić redovno sa svojim pratiocima na Instagramu dijeli najrazličitije stvari iz ovih oblasti.

Ovaj put je željela da upozori na retrogradni Mars, čiji retro hod počinje 30. oktobra i traje sve do 12. januara 2023, dok će u znaku Blizanaca ostati do 26. marta 2023. godine.

- Zbog toga ćemo imati utisak "previše priče i obećanja, bez ikakvih rezultata" - navodi Goca i dodaje:

- Mars je poznat kao planeta rata i akcije. On je vladar horoskopskim znakom Ovan.

Razmislite na šta trošite svoju energiju
Procenite motivaciju i šta je to što vas pokreće
Pomirite se sa svojom muškom stranom/kvalitetima
Osvijestite svoje strasti i ciljeve
Preokrenite ego na zdravu ljubav prema sebi
Retro Mars može da reaguje prije nego što razmislimo ili ne donesemo konačnu odluku. Usporite! Ne zurite! Razmislite!

Na tri znaka će da bude dominantan:

Ovan
Mars je vaš vladar, pa će njegov uticaj biti zaista opipljiv. Trudite se da uvijek imate čime da se bavite, inače ćete postati razdražljivi i vrlo nemirni. Ukoliko imate na spisku obaveza i one koji mogu da se obave brzo i lako, neka to bude vaša prva akcija. Tako ćete sačuvati snagu za izazove koji vas tek čekaju.

Blizanci
Ovo će biti vaše vrijeme, trenutak da zablistate. Da li već neko vrijeme čekate da donesete jednu odluku? Ovo je tranzit koji će vam pomoći da učinite važan korak i on vas može odvesti do magičnog uspeha. Ne ustežite se da se pozabavite potpuno novim projektima, naročito onima koji u vama probude pravu strast. Ako vam srce igra, to vam Mars poručuje da krenete kuda vas taj ritam nosi.

Vodolija
Dok se Mars kreće kroz vaš prijateljski, vazdušni znak, i vi ćete doživjeti talas ogromne kreativnosti. Vrijeme je da konačno unovčite svoj talenat, maštu, intelekt, to nisu kvaliteti koje drugi tako lako rasipaju. Stavite ostalima do znanja da moraju više da cijene vaše nove ideje i jedinstven pristup. Finansijska satisfakcija će još više ojačati vašu motivaciju.

(informer.rs)

Ne propustite