MAJKA ADAMA ADAKTARA JE 4. PUT TRUDNA: A evo zašto krije očeve svoje djece

Objavljeno:05.10.2022 - 12:22
A A A Times Arial

O ljubavnom životu Alis, nekada Bobane, mnogo se spekulisalo te su se u javnosti pojavila mnogobrojna nagađanja od informacije da je Adama dobila sa bogatim čovjekom iz Amerike

Popularna Alis Adaktar, jedna od akterki rijaliti šou-programa "Adaktarovi", obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju u petoj deceniji života, što je izazvalo pažnju javnosti.

Alis, inače, osim Adama ima kćerku Viktoriju i još jednog sina koji je potpuna enigma (jer nije nikad pred kamerama), ali nije poznato da li je sva tri djeteta dobila sa jednim muškarcem, kojeg javnosti nikada nije predstavila.

Upravo ta informacija i intrigira javnost, te se često postavlja pitanje na mrežama: "Zašto Alis krije identitete očeva svoje djece?"

O ljubavnom životu Alis, nekada Bobane, mnogo se spekulisalo te su se u javnosti pojavila mnogobrojna nagađanja od informacije da je Adama dobila sa bogatim čovjekom iz Amerike, pa sve do informacije da je sestri od tetke preotela dečka.

- Ono što se dugo prepričavalo po gradu jeste da je otela muža sestri od rođene tetki C.D. Bobana je izlazila sa sestrom u grad i dolazila kod nje u kuću, bile su bliske. Niko nije mogao da veruje da je to mogla da uradi sestri. Taj čovjek je podjednako kriv, on je na kraju napustio C. i otišao sa Bobanom - sipričala je navodno komšinica iz Čačka.

Naime, Bobana je imala samo jednu veliku ljubav sa kojom se godinama zabavljala, a da li je upravo on otac jedno od njenih troje nasljednika - nije poznato.

- Ona je dugo bila jedino sa momkom M.L. ali nije bila vjerna. On je bio njena velika ljubav ali se nije smirila pored njega. Samo je jedan dan došla i rekla mu da je trudna sa drugim muškarcem. To je bio Amerikanac sa kojim je dobila Adama, ali ga niko nikada nije video. To je bila jedna avantura vjerovatno iz koje je ona dobila dijete. Taj čovek joj je bio švaler jer je zvanično imala dečka. Bila je uporedo sa njim i sa dečkom sa kojim se zabavljala nekoliko godina - ispričao je izvor za medije.

293073-alisadaktar1-ff

Inače, o ocu Bobanine djece se ne govori ni u rijalitiju. Samoprozvani „bog obrva“ odgovarao je nedavno pratiocima na društvenim mrežama na pitanja, a odgovorima je šokirao javnost.

Imaš li tatu? Gdje je on ? - glasilo je pitanje, a on je sve šokirao odgovorom.

- Ja sam Bog, što bi značilo da je moja majka Bogorodica i to ide malo drugačije - izjavio je Adam uz gromoglasan smeh, a potom je dopisao:

- Alis Adaktar neka objasni - dodao je Adam, a sve je šokirala njegova neslana šala.

(telegraf.rs)