PROFESIONALAC OTKRIO KAKO DA SE RIJEŠITIE DOSADNIH MUHA: Godinu dana ih već nema u kući, a trik je nikad LAKŠI i JEFTINIJI

Sve za dom
PROFESIONALAC OTKRIO KAKO DA SE RIJEŠITIE DOSADNIH MUHA: Godinu dana ih već nema u kući, a trik je nikad LAKŠI i JEFTINIJI
-

Ne možete više da podnesete dosadne mušice koje napadaju voće? Ovo otkriće je lijek za to, a evo kako da ih se brzo riješite!

Sigrno ima vas koji ste se više puta susreli sa dosadnim insektima, tačnije mušicama, koje neumorno napadaju voće u kući. Iako ste pokušali na različite načine da ih se otarasite, one su i dalje bile tu.

Međutim, nedavno otkriće jednog profesionalca, tačnije Tonje Bi, moglo bi mnogima da pomogne. Naime, ova profesionalna higijeničarka u svom novom videu otkrila je trik kako da se otarasite voćnih mušica.

"Od kada sam počela ovo da radim prije godinu dana, samo sam ih jedanput vidjela", objasnila je ona i dodala da je počela da pere svo voće čim bi ga unijela u kuću, a najviše banane.

Kako je Tonja objasnila, voćne mušice inače najviše vole da polažu svoja jaja na bananama i nakon izvjesnog vremena, taman kada ih uneste u kuću ona se izlegu, a male mušice preplave vaš dom. Korisnici koji su komentarisali njen video bil su oduševljeni ovim otkrićem, a većina joj je bila zahvalna jer su se oduvek pitali odakle toliko mušica u njihovoj kući, čak i onda kada je ona uvijek čista i sređena. A bilo je i onih koji su mislili da ovi insekti dolaze od spolja.

Zanimljivo je da voćne mušice mogu da izlegu do 2.000 jaja na zrelim bananama, a koja se izlegu u roku od osam dana. A zatim počinju da se hrane samim voće. Zato je dobro da svako voće i povrće nakon kupovine dobro operete i takođe trudite se da kante za đubre redovno praznite i ne ostavljate smeće okolo.

 (MONDO)

Ne propustite