SLAVLJE U PORODICI KĆERKE NEDE UKRADEN: Pjevačica objavila lijepu vijest, čestitke stižu

Show
SLAVLJE U PORODICI KĆERKE NEDE UKRADEN: Pjevačica objavila lijepu vijest, čestitke stižu
-

Kćerka Nede Ukraden rijetko se pojavljuje u javnosti.

Neda Ukraden aktivna je na društvenim mrežama, gdje svoje obožavaoce redovno obaveštava o nastupima, poslovnim uspjesima, ali i radosnim događajima iz privatnog života. Njen najveći ponos su njeni unuci, Aleksandra, Neda i Dušan, ali i kćerka Jelena koju je dobila tokom braka sa bivšim suprugom Milanom Biblijom koji je preminuo 2013. godine.

"Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svijetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim. U ovim godinama imam publiku od 7 do 77 godina, pored srećne porodice, pa šta više da poželim", rekla je nedavno kaže za “Scenu” Neda, koja je sada objavila ćerkinu fotografiju sa zetom i otkrila da su se na današnji dan prije 13 godina vjenčali.

"Sretna vam godišnjica braka! Čestitam vam 13. godina vaše ljubavi, koju ste krunisali brakom na današnji dan. Hvala vam za divne anđele, moje unuke koji su kruna vaše ljubavi i najveća radost u našim životima. Jos dugo zajedno uživajte u vašim životima i vašoj divnoj dječici", poželjela je Neda ćerki i zetu.

 Jelena je jednom prilikom ispričala da Neda unuke obožava.

"Mamu djeca raduju najviše na svijetu i uz njih joj sve lakše prolazi. Kad nas je u februaru napustila baka poslije duge i teške bolesti, mamu su jedino unuci mogli da nasmiju i skrenu joj misli. Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima", rekla je kćerka Nede Ukraden.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite