FRIZER GA JE UPOZORIO NA ČUDAN MLADEŽ: Ljekari su rekli da nije ništa, a sada ima 4 mjeseca života

Porodica i zdravlje
FRIZER GA JE UPOZORIO NA ČUDAN MLADEŽ: Ljekari su rekli da nije ništa, a sada ima 4 mjeseca života
-

Čak su mu dva doktora rekla da nema razlog za brigu

Kada je frizer Nikolasa Smitsona na njegovom vratu primijetio mladež koji je čudno izgledao, bilo je više nego kasno. Nikolas Smitson ima samo 38 godina, a prema prognozama ljekara ostalo mu je još četiri mjeseci života.

Kako kaže, frizer mu je predložio da ode na pregled mladeža, ali kada se obratio ljekarima, rekli su mu da nema razloga za brigu.

Kako mu nešto ipak nije dalo mira, Nikolas je opet posjetio ljekara, a u roku od 11 dana, mladež je udvostručio svoju veličinu. Međutim, i drugi ljekar je rekao da je mladež u redu, te je Nikolas otišao kod stručnjaka koji mu je uradio biopsiju.

Rezultati su pokazali da je izraslina nodularni melanom i da se proširila izvan pocrnilog mladeža na njegove limfne čvorove. Rekao je da su mu doktori ukazali na najgori mogući scenario nakon pronalaska raka, ostavljajući ga u šoku.

- Sjećam se da sam pogledao u svoju djevojku i rekao: "Ja ću umrijeti i ovo će me ubiti". Otišli smo kući, zurili u prazan zid i plakali - rekao je Nikolas.

Nedugo zatim, Nikolas je imao bilateralnu disekciju vrata - desetosatnu operaciju uklanjanja limfnih čvorova na vratu. Međutim, 11 dana kasnije, Nikolas je primijetio još jednu izraslinu iza uha.

Analize su pokazale da Nikolas boluje od raka i da više ne može da očekuje da će liječenje dovesti do izlečenja. U avgustu ove godine, doktori su mu predvideli još šest mjeseci života, što znači da mu je ostalo još četiri. 

- To je kao u filmovima, kada ljudi dobiju loše vesti, oni se jednostavno izbezume - rekao je ovaj čovjek.

Nikolas je oduvijek želio da putuje po svijetu, pa su njegovi prijatelji pokrenuli akciju prikupljanja novca kako bi maksimalno uživao u preostalim čarima života. 

(Telegraf.rs.rs)

Ne propustite