NEPRIJATNO IZNENAĐENJE ZA MEGAN MARKL: Tek što se oporavila od kraljičine sahrane, nova borba

Kiosk
NEPRIJATNO IZNENAĐENJE ZA MEGAN MARKL: Tek što se oporavila od kraljičine sahrane, nova borba
-

Smrt kraljice Elizabete pojačala je nesuglasice u britanskoj kraljevskoj porodici, a Hari i Megan vode bitku na dva fronta.

Iako su Hari i Megan samovoljno napustili kraljevsku porodicu 2020. godine, i nisu propuštali priliku da pokažu koliko su zbog te svoje odluke srećni, čini se da se nisu nadali da će bito ovako dočekani u Velikoj Britaniji.

To što su Hariju zabranili da dovede Megan u Balmoral da se oprosti od kraljice Elizabete je tek početak. Na sahrani nisu sjedili pokraj Vilijama i Kejt i ostatka britanske kraljevske porodice, već u drugom redu, a onda su pali na dno zvaničnog sajta britanske krajevske porodice.

Onda je objavljen zvaničan portret kraljevske porodice, naravno bez Harija i Megan. "Odbjegli" par je Pandorinu kutiju otvorio u emisji kod Opre Vinfri. 

Intervju, koji su svjetski mediji opisali kao jedini koji bi mogao da zasjeni intervju princeze Dajane, koja je 1995. iznela šokantna priznanja o svom životu u kraljevskoj porodici, bio je podjednako šokantan. Megan je priznala da je razmišljala o samoubistvu zbog neizdrživog pritiska kom je bila izložena, a kraljevska porodica, navodno je pokušala sve da zataška.

Zbog ovog intervjua oglasili su se iz palate zvaničnim saopštenjem.

"Cijela porodica je tužna otkada je saznala koliko je posljednjih nekoliko godina bio izazovan period za Harija i Megan. Problemi koji su se pojavili, posebno rasni, su zabrinjavajući. Iako se neka sjećanja mogu razlikovati, smatramo ih vrlo ozbiljnim i porodica će ih rješavati privatno. Hari, Megan i Arči uvijek će biti voljeni članovi porodice" stoji u zvaničnom saopštenu britanske kraljevske porodice. Ipak, sestra po ocu, Megan Markl nije bila ovako dipomatski raspložena pa je zbog istog intervjua najavila tužbu. Samanti je jako zasmetalo što je Megan spominjala njihovog oca Tomasa.

Inače, Samanta je svojevremeno tvrdila da Megan nije rodila Hariju sina, tačnije, tvrdila da je Arčija rodila surogat majka. 

"Mislim da bi trebalo da bude obavezno da se dostave dokazi da je iz materice moje sestre rođeno dijete, te da Arči ne bi trebao da ima titulu, jer mislim da je tu bila uključena surogat majka. To mislim zbog slika koje su objavljene, a na kojima joj je stomak bio velik ujutru, a ravan uveče", napisala je Samanta tada na društvenim mrežama.

Takođe, Samanta smatra da je oklevetana u knjizi "Finding Freedom".

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite