TRI DŽEMPERA KOJE MORATE IMATI ZA JESEN I ZIMU 2022: Ovaj kardigan slobodno bacite, totalno je demode!

Moda i ljepota
TRI DŽEMPERA KOJE MORATE IMATI ZA JESEN I ZIMU 2022: Ovaj kardigan slobodno bacite, totalno je demode!
-

Najmoderniji džemperi za jesen i zimu 2022. su prugasti, onaj sa rol-kragnom i kardigan. Evo koji krojevi su u trendu!

Da li se radujete dolasku jeseni i osmišljavanju novih modnih kombinacija? Pred kraj 2022. godine možemo se pohvaliti da smo definitivno riješili da nosimo sve što nam se dopadne, ali ipak osluškujemo diktat modnih znalaca.

A oni kažu da treba oprezno birati džempere, jer mogu da upropaste ili poboljšaju svaku ideju. Ipak, čini se ne možete pogriješiti ako odaberete prugasti džemper. Ovaj vječni desen ne izlazi iz mode već nekoliko sezona, pa ni ove. Najpopularniji je model sa nešto višom kragnom i kratkim rasjferšlusom koji olakšava oblačenje. 

rolka-dzemper-agi-stylizacje

Vrlo je vjerovatno da ste ga nosili i ljetos ako imate varijantu od pamučnog konca. Za jesen, kombinujte prugasti džemper od mješavine sa farmerkama ili klasičnim pantalonama. Najmoderniji su oni sa belom osnovom i crnim, teget, zelenim ili crvenim prugama. Druga varijanta je crna osnova, s kontrastnim prugama. Međutim, nemojte se ustručavati da ponesete i neki malo drugačiji model.

prugasti-dzemper-vk-8112-3

Rol-kragna ostaje u igri, s tim što definitivno možete da zaboravite one opuštene do sredine grudi. Takvi džemperi su "aut". Sve dame 50+ sigurno će biti oduševljene varijantom sa širom i kraćom kragnom koja se uopšte ne presavija, već nosi nonšalantno uspravljena.

Ona prikriva bore na vratu i ne grije vas previše, čak ni u vrijeme kad nastupe valunzi. Džempere sa kragnom koja se pripija visoko do brade slobodno spakujte u najdalji ugao ormana. 

Konačno, kardigan je modni kralj jeseni. Međutim, onaj sa "vodopad" kragnom, asimetričnog kroja, spreman je da ga bacite ili nosite po kući, kad vas baš niko ne vidi, kažu modni sladokusci. 

Neophodno je da novi kardigan za jesen i zimu 2022. godine ima drugačiji "vajb" - da bude ili ekstremno kratak ili jako dugačak, može da ima pruge, pa i da podsjeća na štofanu jaknu.

kardigan-dzemper-vk-8112-3

Tekst: Lepa&Srećna

Ne propustite