I U PORAZU BUDI VELIK! Krišto ignoriše postojanje Komšića: Ja sam bila jedina kandidatkinja i pobijedila sam

Bosna i Hercegovina
I U PORAZU BUDI VELIK! Krišto ignoriše postojanje Komšića: Ja sam bila jedina kandidatkinja i pobijedila sam
,

- Ovo je pobjeda hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, a ja se osjećam kao pobjednica hrvatskog naroda - kazala je Borjana Krišto, kandidatkinja HNS-a za člana Predsjedništva BiH.

Zahvalila se biračima što su, kako je navela, pokazali odgovornost.

- Želim se zahvaliti hrvatskom narodu, a posebnu HNS-u što je u ovom povijesnom trenutku za hrvatski narod pokazao svoju odgovornost kandidirajući jednog zajedničkog kandidata. Želim kazati da, ono što imamo u ovom trenutku, rezultati iz svih županija s hrvatskom većinom pokazuju da HDZ i stranke okupljene oko HNS-a imaju uvjerljivu pobjedu. Ovo je pobjeda hrvatskog naroda u BiH - kazala je Krišto.

Navela je kako su vodili fer i korektnu kampanju, prilagođenu trenutnom stanju u BiH.

- Ne želimo se zamarati drugim brojkama. Znamo da smo u ovu izbornu trku ušli po istim izbornim pravilima gdje bošnjački narod može izabrati, odnosno, uzurpirati poziciju hrvatskog člana Predsjedništva. Tako da se ja osjećam kao pobjednica hrvatskog naroda. Ukoliko rezultati budu drugačiji, jedini gubitnik može biti BiH - rekla je Krišto.

Poručila je kako je ona "jedini kandidat hrvatskog naroda", a nije željela govoriti o Željku Komšiću koji je odnio pobjedu u utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.

Ne propustite