SLJEDEĆA 3 DANA SU KRITIČNA! KAKO DA PREŽIVITE RETROGRADNI MERKUR BEZ ŠTETE: Evo šta svaki znak treba da radi

Zanimljivosti
SLJEDEĆA 3 DANA SU KRITIČNA! KAKO DA PREŽIVITE RETROGRADNI MERKUR BEZ ŠTETE: Evo šta svaki znak treba da radi
,

Već smo se navikli da nas, po pravilu, u retrogradnoj fazi Merkura ne očekuje ništa dobro. Zato se mnogi pridržavaju jednostavnih pravila kako ne bi "naljutili" ovu planetu. 

Kako da izađemo iz faze retrogradnog Merkura bez štete?

Datum kada Merkur izlazi iz svoje retrogradne putanje je 2. oktobar. Ali to ne znači da je mukama kraj. Još tri dana možete da očekujete preokrete! Dakle, do zaključno sa 5. oktobrom trebalo bi da sledimo sledeća pravila:  

  1. Izbegavajte teške razgovore i važne pregovore.
  2. Ne obavljajte velike kupovine, posebno opreme i gedžeta. Brzo će se pokvariti.
  3. Nije poželjno da putujete. Ako je put več ranije isplaniran, poradite na strpljenju - trebaće vam.
  4. Budite pažljiviji sa dokumentima, brojevima, detaljima - proverite sve i više puta.
  5. Prevaranti su posebno aktivni u ovoj fazi, a vi ćete biti laka meta. Budite pažljivi. 

Sanzajte šta sve horoskopske znake očekuje u ova tri dana i kako da izbegnu gubitke tokom retrogradnog Merkura.

Ovan

Za Ovna, retrogradni Merkur je na neki način čak i dobar. Moraju da budu aktivniji na društvenim mrežama, obrate pažnju na komunikaciju sa starim prijateljima i eliminišu nepotrebne troškove. Tada će im sve poći za rukom i izaći će iz ove faze bez gubitka.

Bik

Morate da budete spremni na promene. Nemojte da se plašiti da donosite neuobičajene odluke, tako ćete "prevariti sudbinu" koju su vam zvezde namenile i pobedićete u teškoj situaciji. 

Blizanci

Za ovaj znak zodijaka veoma je važno da prati situaciju sa zdravljem na izlasku iz retrogradne faze Merkura. Preporuka je da ne preteruju u lošim navikama, da uzimaju vitamine, posete doktore i psihologe.

Rak

Rođeni u znaku Raka trebalo bi da otplate dugove. Ako je moguće, uradite to odmah.

Lav

Lav bi tebalo da se uzdrži od donošenja važnih odluka i velikih kupovina. Bolje je da sačekaju da ovaj težak period prođe time što neće menjati rutinu.

Devica

Merkur je poznat kao zaštitnik Devica. Zbog toga ne bi trebalo da bude posebnih problema, ali je bolje da "ne talasate" previše i vodite računa o detaljima.

Vaga

Ljudi rođeni u znaku Vage trebalo bi da vode računa o zdravlju. Takođe, savet je da napravite plan delovanja u toku ova tri dana, a koji ćete primeniti po isteku retrogradnog Merkura. 

Škorpija

Škorpijama je, kao i Lavovima, bolje da umire ambiciju, odnosno da napuste neke velike projekte, i iskoriste ovaj period za odmor. 

Strelac

Retrogradni Merkur favorizuje Strelca. Oni mogu bezbedno da započnu ozbiljne projekte, pa i da traže unapređenje. Za njih u ovom periodu nema gubitaka.

Jarac

Morate biti oprezni i dobro da radite svoj posao. Ako ste savesni i odgovori, Merkur će vas nagraditi - finansijski ili unapređenjem na poslu.

Vodolija

Rođeni u znaku Vodolije trebalo bi da se usredsrede na analizu svog života, da razmisle o planovima koje prave i porade na popravljanju nekih svojih propusta i mana. Ovo je veoma dobar trenutak i ako se pridržavate preporuka, za vas neće biti gubitaka.

Ribe

Misteriozne Ribe ne treba da se plaše retrogradnog Merkura. Ali trebalo bi da povedu računa o fizičkom i duhovnom zdravlju, a ne da se fokusiraju samo na posao. Neće biti štete, samo uspeh mogu da očekuju. 

MONDO

Ne propustite