Željka Cvijanović glasala u Banjoj Luci: Predstavnici moraju imati odgovornost

Bosna i Hercegovina
Željka Cvijanović glasala u Banjoj Luci: Predstavnici moraju imati odgovornost
,

Kandidatkinja za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Željka Cvijanović glasala je na biračkom mjestu u Školi za slušno oštećene u Banjoj Luci, a nakon glasanja poručila je da Republika Srpska počiva na demokratskim principima.

Cvijanović je na biračko mjesto došla u pratnji supruga i dvojice sinova, a na glasanje je čekala kao i drugi građani. Tako da je umjesto u 11 glasala tek oko 11:30 sati.

Nakon glasanja poručila je da je ovo veliki dan jer se biraju ljudi i politike koji će građane voditi u naredne četiri godine.

"Ovo je veliki dan kada imamo izbore jer biramo ljude, politike, koji trebaju da nas vode u naredne četiri godine i sigurna sam da će današnji dan proći bez ikakvih problema. Naši građani žele pokazati da smo demokratsko društvo. Republika Srpska počiva na demokratskim principima i želimo da biramo svoje predstavnike koji trebaju imati odgovornost prema onima koji su ih birali", kazala je Cvijanović te svima zaželila sreću:

"Svima želim mnogo sreće, a Republici Srpskoj da bude stabilna u ovim globalnim izazovima koji se vide i prepoznaju i sigurna sam da ćemo to uspjeti."

U isto vrijeme, u 11 sati u Laktašima je glasao i Milorad Dodik, kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske.

Izvor:Klix

Ne propustite