NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će DOBITI PARE do 9. oktobra

Zanimljivosti
NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će DOBITI PARE do 9. oktobra
-

Pred nama je nedelja u kojoj Merkur prestaje da bude retrogradan, pa je izvesnije da ćemo imati uspješne pregovore. Planete u Vagi donose obrt na finansijskom planu

Do 9. oktobra novac će stići Vagama, Djevicama, Bikovima i Strelčevima.

VAGA

Počela je sezona vašeg znaka, pa možete da očekujete pozitivna dešavanja, ne samo kada je novac u pitanju, nego i sve druge oblasti života. Mars u Blizancima vam odgovara, a zbog Venere u vašem znaku ćete uspjeti da dobijete vrijedan poklon. To je nešto što će za vas imate veliku vrednost, a primetićete da se novac lijepi za vas.

DJEVICA

Puno drugo polje donosi vam odličnu zaradu, ne samo sledeće nedelje, nego u oktobru koji je stigao. Očekuje vas više novčanih dobitaka, pa ste u poziciji da napravite pametno ulaganje. Budite racionalni i uložite novac u biznis koji vam je važan.

STRIJELAC

Dobri aspekti Saturna sa planetama iz Vage i Marsom iz Blizanaca donijeće vam novac koji ste zalužili svojim radom. To je nešto što dugo čekate i sada će konačno da stigne, tako da ne trebate da brinete. Jupiter u vašem petom polju dozvoljava vam da imate uspjeha u igrama na sreću.

BIK

Mars u drugom polju donosi troškove, ali i veću zaradu. Mnogi bi rekli da ćete mnogo trošiti, ali ćete ujedno i zaraditi velike pare. Merkur vam donosi i novac koji je kasnio nekoliko nedelja.

(Informer.rs)

 

Ne propustite