VELIKO SLAVLJE U PORODICI MIRKE VASILJEVIĆ I VUJADINA SAVIĆA: Čestitke samo pristižu

Show
VELIKO SLAVLJE U PORODICI MIRKE VASILJEVIĆ I VUJADINA SAVIĆA: Čestitke samo pristižu
-

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prije tačno godinu dana dobili su svoje četvrto dijete, kćerku Aniku, kojoj danas proslavljaju 1. rođendan.

Poslije Andreja, Adrijane i Mihajla, na svijet je stigla još jedna kćerka.Iako Vujadin nije davao izjave povodom prinove u porodici, po objavama na njegovom Instagram profilu lako se može zaključiti da je očaran ćerkom, čije fotografije je počeo da objavljuje od trenutka kada je stigla u njihov dom.

- Srećan ti prvi rođendan, princezo tatina - kratko je on napisao.

3195177-mirka-ff

Anika je za ovih godinu dana izrasla u preslatku djevojčicu anđeoskog lica, a svoj prvi rođendan dočekuje u Beogradu. Budući da se Vujadin oprostio od aktivnog igranja i prihvatio trenerski angažman u Crvenoj zvezdi, u narednom periodu baza će mu biti u rodnom gradu, a samim tim i njegovoj mnogobrojnoj porodici.

Djevojčica je rođena na Kipru, gdje je njen tata u to vreijme nastupao za FK Apoel iz Nikozije.

- Nisam bila u panici i strahu, vjerovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obavijeste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj - ispričala je tada Mirka, koja je samo deset dana poslije porođaja zaigrala kolo na proslavi povodom Anikinog rođenja.

- U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje djece, koja imaju domaće, kontrolne, prohtjeve... Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam “upala u mašinu”. Moram da funkcionišem kako bi mi, kao velika porodica, postigli sve tokom dana - pojasnila je Mirka odakle crpi energiju.

Kurir.rs

Ne propustite