NAJNOVIJI KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022. GODINE: Tvrdi da će se 1 znak obogatiti, ČEKA GA BRDO PARA

Horoskop
NAJNOVIJI KINESKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022. GODINE: Tvrdi da će se 1 znak obogatiti, ČEKA GA BRDO PARA
Saznajte šta vašem znaku predviđa mjesečni kineski horoskop za oktobar 2022. godine na osnovu godine rođenja!

Saznajte šta vašem znaku predviđa mjesečni kineski horoskop za oktobar 2022. godine na osnovu godine rođenja!

Mjesečni kineski horoskop za svaki znak za oktobar 2022. godine!

Pacov

Ove osobe će postići veliki uspjeh u svom radu. Što više radite, veća će biti nagrada. Vaš glavni cilj je da maksimizirate svoj potencijal. Mesec je dobar za početak novog posla. Povoljan je i za oslobađanje od loših navika i uvođenje novih navika i rituala. Zapamtite da je život kao cvetni grm: da biste dali snagu novom cveću i izdancima, morate ukloniti sve stare i bolesne. Zato uklonite iz života ono negativno, sve što vam ne donosi dobro.

Bivo

Bivoli će uspeti u učenju. Ne samo da će ostaviti dobar utisak na svoje nastavnike ili mentore, već ćete iznenaditi i sebe, što će doneti motivaciju za dalja dostignuća. Vaš današnji uspeh je rezultat činjenice da ste u nekom trenutku u prošlosti odlučili da ne odustanete, već da idete napred. Pratite ovaj plan. Vaši voljeni će biti srećni, mir će zavladati u porodici.

Tigar

Mesec je pogodan za uspostavljanje prijateljskih kontakata, pre svega, sa kolegama na poslu. Vaša ličnost je sada veoma privlačna drugima, iskoristite ovu šansu. Obratite posebnu pažnju na finansijsko stanje. Prioritet vam je sada štednja. Možda će vam trebati pomoć profesionalca da rešite finansijske probleme. Ne obazirite se na toksične ljude i njihove komentare.
Zec

Posvetite svoje slobodno vreme porodici ovog meseca. Vaši poslovi su sada u savršenom redu, iskoristite ovo vreme za rešavanje ličnih i porodičnih problema. Najviše podrške ovog meseca ćete dobiti od ljudi na pozicijama moći. Ovaj mesec je dobar za učenje, sticanje novih veština i samoobrazovanje.

Zmaj

Obratite pažnju na svoje zdravlje ovog meseca. Sada ste posebno skloni bolestima kao što su prehlada ili grip. Dobar trenutak da vodite računa o ishrani, pređite na pravilniju i uravnoteženiju ishranu. Da biste poboljšali svoje zdravlje, razmislite o tome šta nije u redu sa vašim životnim stilom. Ključ vaše dugovečnosti je fizička aktivnost. Period je povoljan i za kupovinu.
Zmija

Ovog meseca ćete morati da se nosite sa novim izazovima koje će vam sudbina baciti. Ako istrajete, otvoriće vam se novi horizonti na privatnom planu i u karijeri. Profesionalna aktivnost će povećati finansijski tok. Da biste održali i povećali svoju ušteđevinu, potražite savet prijatelja koji je vešt sa novcem ili finansijskih savetnika.

Konj

Oktobar nije najlakši period za vas. Velika je verovatnoća nesporazuma sa kolegama na poslu. Stalni sporovi i velika konkurencija mogu obeshrabriti želju za usavršavanjem. Zadržite pozitivan stav i klonite se intriga. Tenzija može nastati i u odnosima sa partnerom. Razmislite o tome kako mu možete poboljšati vaš odnos. Nađite vremena da se opustite zajedno. Sposobnost uživanja u malim stvarima učiniće vaš život boljim.

Koza

Mjesec je pogodan za ulaganje u budućnost, bilo da je u pitanju finansijska investicija ili odluka da se dobije nova specijalnost. Svaka investicija vam garantuje svetlu budućnost. Dobar period i profesionalno - očekuje vas rast u karijeri i naklonost osoba na položaju. Takođe je dobro vreme za bilo kakva putovanja.

Majmun

Ovog mjeseca, usamljeni majmuni mogu da upoznaju svog idealnog partnera. Da ne biste propustili priliku, slušajte glas intuicije, neće vas izneveriti. Porodični majmuni će imati srećan period u vezi sa partnerom. Razlike će nestati, zameniće ih harmonija i razvoj. Obratite pažnju na decu, sada im je potrebna vaše pažnja. Izbegavajte alkohol i nezdravu hranu.

Petao

Vaše blagostanje sada zavisi od vaše sposobnosti da uštedite i pametno uložite novac. U porodici ćete naći podršku i odobravanje. Ovog mjeseca ćete morati da proširite krug poznanstava, ali dobro će vam doći. Ne pokušavajte da izbegnete komunikaciju, ne povlačite se u sebe, razvijajte veštine komunikacije kako u profesionalnom okruženju, tako i u ličnom životu.

Pas

Porodični život je sada ispunjen radošću i mirom. Budite otvoreni prema ljudima i onda će vam oni pomoći u vašim poslovima. Vaš društveni život je sada u usponu, a nova poznanstva mogu prerasti u dugoročna prijateljstva ili korisne poslovne veze. Očekuje vas uspeh u svim aspektima vašeg života. Zagarantovan vam je profesionalni rast i finansijski napredak. Oslobodite se uticaja impulsivnih negativnih emocija - kontrolišite ih.

Espreso

Ne propustite