DRAMA NA DVORU, NAJLJEPŠI EVROSPKI PRINC JE POTPUNO SLOMLJEN OD TUGE: Nikolaj ne krije razočaranje - Svi smo u šoku

Kiosk
DRAMA NA DVORU, NAJLJEPŠI EVROSPKI PRINC JE POTPUNO SLOMLJEN OD TUGE: Nikolaj ne krije razočaranje - Svi smo u šoku
-

Da članove kraljevskih porodica muče brojni problemi iako su privilegovani svojim statusom postalo je jasno odavno.

Princ Hari i Megan Markl potpuno su srušili iluziju da je život iza zidina palate bajka. Pored brojnih pokušaja probleme sa kraljevskom porodicom ne uspjevaju da riješe, a čini se da situaciji nije bolja ni u danskoj monarhiji.

Kraljica Danske Margareta Druga oduzela je djeci najstarijeg sina Joakima titule princeva i princeza. Najstariji Nikolaj koga zovu najljepšim princem u Evropi ne krije koliko je tužan zbog onoga što se dogodilo.

Njegova majka, Aleksandra rođena je u Hong Kongu i ima englesko, kinesko, austrijsko i češko porijeklo, a princ Nikolaj je i te kako uspješan u svijetu mode. Krasio je naslovnicu "Voga", a bio je zaštino lice "Diora".

danski-princ-nikolaj-0399420411-1

foto: Profimedia

Od početka 2023. godine on više neće moći koristiti titulu Njegovo Kraljevsko Visočanstvo, baš kao ni njegova mlađa braća i sestra, jer tada stupa na snagu odluka kraljice Margarete koja je, po njenom mišljenju, 'najbolja za njihovu budućnost'. Povodom ove kraljičine odluke oglasila se i grofica Aleksandra koja je izrazila nezadovoljstvo, a Nikolaj ne krije koliko je razočaran.

"Cijela moja porodica i ja smo jako tužni. Mi smo, kao što su i moji roditelji izjavili, u šoku zbog ove odluke koja je došla iznenada. Zbunjen sam i nije mi jasno zašto je ovo moralo da se dogodi", rekao je Nikolaj za danske medije.

Izvor: Lepa&Srećna

Ne propustite