KARLEUŠA ODGOVORILA SLOBODI MIĆALOVIĆ! BUKTI RAT: Haos tek slijedi

Show
KARLEUŠA ODGOVORILA SLOBODI MIĆALOVIĆ! BUKTI RAT: Haos tek slijedi
-

Jelena Karleuša je neko ko nema dlake na jeziku, pa često javno komentariše izjave pojedinih ličnosti iz svih sfera našeg društva.

Iako su joj na tapetu do sada bile najčešće kolege, ali i pojedini političari, sada je odlučila da na svom Instagram storiju prokomentariše izjavu glumice Slobode Mićalović.

Naime, Sloboda je u jednom od svojih izjava istakla da skupa garderoba i novac ne mogu nikako da kupe iskren osmijeh, a onda se dotakla i vegana koji nose tašne od kože.

3192269-whatsapp-image-20220929-at-11-26-11-am-ff

- Volim dobar nakit, volim dobar sat, ali mogu da živim bez toga.Mislim da moj karakter i ta stabilnost dolazi iznutra, a ne iz toga šta smo spolja stavili na sebe. Ili neko komentariše "ne jedem meso, ja sam vegan", a onda nosi "Luj Viton" koja sigurno nije od kupusa. Ne razumijem - rekla je glumica.

Ovakav stav se očigledno nije svideo Karleuši, pa je u svom stilu odgovorila Slobodi.

- Upravo sam htjela da pojedem jednu moju "Luj Viton" torbu, ali mi je ova prepametna žena objasnila da to nije kupus. A ja jedem samo kupus - napisala je pevačica.

Ostaje da vidimo da li će na ovo reagovati glumica, ali ne sumnjamo da će ukoliko do toga dođe, Jelenin odgovor biti dosta duži i ubitačniji.

Ne propustite