TAJNO SE VJENČAO, TAJNO I RAZVEO OD 19 GODINA MLAĐE IVANE: Ova ljepotica je bivša žena Nedeljka Bajića Baje! RODILA MU DVOJE DJECE

Show
TAJNO SE VJENČAO, TAJNO I RAZVEO OD 19 GODINA MLAĐE IVANE: Ova ljepotica je bivša žena Nedeljka Bajića Baje! RODILA MU DVOJE DJECE
-

Pjevač Nedeljko Bajić Baja svoj privatni život drži daleko od radoznalih pogleda javnosti. Ipak, javnosti je poznato da se od 2013. godine zabavljao sa ljepoticom iz svog spota za pjesmu "Mokra do kože". Devetnaest godina mlađa Ivana Baji je podarila dvoje djece u braku koji je trajao pet godina, sina Marka i ćerku Milicu.

Kako su kasnije mediji saznali supruga Nedeljka Bajića Baje i pjevač su prije četiri godine stavili tačku na svoj brak, ali su zbog djece zadržali korektan odnos.

Ipak, pjevač, koji svoj život nikada nije javno eksponirao i ove navode tada nije potvrdio.

2958077-screenshot-11-ff

Kako je neko vrijeme bio odsutan sa estradnog neba, Baja je priznao zašto je to tako.

- Nije me bilo dugo, možda i predugo, ali spremam novi album, tu sam. Nadam se da će i sa ovim pozitivnim vremenom biti dobre muzike i da će biti sve kako treba, ja sam već zadovoljan. Moje prošle pesmu jesu hit kako vi kažete, ali one su slika onog vremena, sad moramo ući u novo vreme. Ja sam čovjek koji se studiozono bavi muzikom i smatram da je ono što radim pošteno i to svakodnevno dolazi do izražaja - rekao je pjevač nedavno.

Kurir.rs

Ne propustite