OGLASILA SE DJEVOJKA IZ UKRAJINE KOJU JE TONY OSTAVIO, OTKRILA ŠTA SE TAČNO DESILO: "Htjeli smo da se vjenčamo, ali sam..."

Svijet
OGLASILA SE DJEVOJKA IZ UKRAJINE KOJU JE TONY OSTAVIO, OTKRILA ŠTA SE TAČNO DESILO: "Htjeli smo da se vjenčamo, ali sam..."
Izbjeglica iz Ukrajine koju je ostavio Britanac kojeg je zavela kada se uselila u njegov dom gdje je živio sa suprugom i djecom, sada se oglasila.

Izbjeglica iz Ukrajine koju je ostavio Britanac kojeg je zavela kada se uselila u njegov dom gdje je živio sa suprugom i djecom, sada se oglasila.

Sofiia Karkadym, 22, kaže da je shrvana nakon što je otac dvoje djece Tony Garnett, 30, prekinuo njihovu četveromjesečnu vezu - i nakon što je uhapšena zbog pokušaja da razbije vrata njihove iznajmljene nekretnine i vikala 'Tony, volim te ' prošle noći.

Obraćajući se za MailOnline, Sofija je rekla: 'Izgubljena sam. Srce mi je slomljeno i još uvijek imam osjećaje prema Tonyju.

capture

Foto: Getty images

‘Nemam nikoga ovdje. Nema kuće, nema novca. Nemam prijatelja. Ja ostajem ovdje na odvratnom mjestu u koje me je policija smjestila u Bradfordu.’

Rekla je da ju je policija upozorila da ne kontaktira Tonija, bilo telefonom, porukom ili lično, a ako prekrši te uslove, biće ponovo uhapšena i optužena.

Plavokosu IT menadžerku policija je već dva puta privodila, a njeno posljednje pritvaranje dogodilo se sinoć ispred Tonijeve iznajmljene vikendice.

Pozvao je policiju da ne podnosi tužbu nakon što je ona navodno udarila nogom na ulazna vrata njegove kuće i počela da vrišti.

Rekla je za MailOnline: 'Nikada nisam povrijedila Tonyja. Nikad ga nisam napala. Bila sam jako uznemiren zbog nečega u vezi sa njegovom partnerkom, Lornom i njihovom djecom.

capture

'Ali obećao je da će se brinuti o meni. Htjeli smo da se vjenčamo, ali sam znala da on više ne može da ima djece (imao je vazektomiju za koju je rekao da će je poništiti) i mislila sam da bismo mogli imati djecu za pet ili šest godina. Ali sada ne znam šta da radim. Sanjala sam svoj život sa Tonijem. Ne razumijem kako se to dogodilo. Nije mi dozvolio da odem u našu kuću i dva puta je dao da me uhapse jer sam željela da razgovaram s njim nasamo. Raskinuo je sa mnom putem poruke i izbacio me na ulicu i nije ga briga gdje sam, da li sam sigurna", kazala je ona.

Rekla je da se incident s nožem, za koji je Tony rekao da ga je uplašio, dogodio prije dva mjeseca, a on čak nije ni bio u kući.

On je policiji rekao da se incident s nožem dogodio tokom vikenda, u kojem je ona parala kuhinjski zid.

Nakon što je odvedena na ispitivanje, Sofija je puštena bez optužbe.

Njena viza koja joj je omogućavala hitan status izbjeglice na šest mjeseci ističe za nekoliko sedmica.

Tony je za MailOnline rekao: 'To je savršena oluja. Njena viza je istekla i ona nema ništa ovdje u ovoj zemlji. Ona više nije sa mnom i nema razloga da ostane"

Podsjećamo, ona se doselila kod njega  i njegove supruge Lorne Garnet (28) u Bradfordu u maju nakon što je pobjegla iz svog doma u Lavovu u ratom razorenoj Ukrajini i oni su joj ponudili mjesto za život.

Ali samo deset dana kasnije, Tony se odselio sa Sofijom nakon što je započeo vezu s njom, ostavljajući iza sebe Lornu, majku njegove dvije male kćerke.


 

Ne propustite