PRVI INTERVJU IGORA KOJIĆA NAKON RAZVODA OD SEVERINE: Evo šta je danas rekao o njoj i Aleksandru

Show
PRVI INTERVJU IGORA KOJIĆA NAKON RAZVODA OD SEVERINE: Evo šta je danas rekao o njoj i Aleksandru
-

Igor Kojić je objasnio kako je došlo do toga da Severinin sin dođe na njegov rođendan! A evo i kako je podnio gubitak bebe u braku...

"Praštanje ne mijenja prošlost, ali olakšava dušu i obogaćuje budućnost. Praštanje i pokajanje su ključevi života." Ovim riječima opisuje Igor Kojić svoje stavove i osjećanja vezana za Severinu i vreme koje je proveo s njom i njenim sinom Aleksandrom.

On je postao izuzetno blizak sa mališanom i to je naglo prekinuto kad su se pjevačica i on razveli, ali je veza obnovljena ljetos kad su sreli na moru.

"Taj susret je neopisiv i bio je jako emotivan za obojicu. Šetao sam sa sestrom po rivi kada sam u jednom momentu između dva suncobrana jednog restorana primetio to malo anđeosko stvorenje kako gleda u mom pravcu", ispričao je Igor za Blic.

"Pogledi su nam se susreli, Aleksandar se zatrčao ka meni i skočio mi u zagrljaj koji je trajao, kažu 10 minuta, za mene 10 sati. Osjećao sam se kao da me je pogodila neka raketa ljubavi."

Prema Igorovim riječima, u jednoj sekundi mu je sve prošlo kroz glavu. "A siguran sam da je i njemu", kaže bivšin Severinin muž. "Aleksandar je dio mog života kao i ja njegovog i zauvijek će ostati ugraviran u mom srcu."

Poslije tog prvog susreta, drugi je bio jednako spontan. Dječak je sa ocem i prijateljima došao u restoran gdje je već sjedio Igor sa svojim društvom.

"Aleksandar i moja sestričina Katja koju Aleksandar jako voli razmijenjivali su svoje interne šale na šta smo se svi spontano nadovezali", priča Igor. Tako je došlo i do otopljavanja odnosa dva bivša muža, pa je Igor pozvao i Aleksandra i njegovog oca na rođendan.

"Ne bih imao ništa protiv da je tu bila i Aleksandrova mama, svakako bi to bila priča za Tarantina koji bi imao pune ruke posla", našalio se Igor.

On kaže da sa Severinom nema nikakvu komunikaciju, ali je iz poštovanja prema njoj poslao poruku da se sreo sa njenim sinom i da je mali Aleks bio na njegovom rođendanu. "Takođe sam je obavijestio da uvijek može da dovede Aleksandra kada god on to poželi. U svojoj glavi i u svom srcu sam odavno posložio svoju prošlost", objasnio je.

Prokomentarisao je i spontani pobačaj  o kojem je Severina pričala u jednom intervjuu. Kaže da mu je bilo nezamislivo teško kad je izgubila tu bebu. "Nije opisivo i ne mogu da kažem da je bilo lako ali shvatio sam to kao Božiju promisao. Sve se u životu dešava sa nekim razlogom", kazao je Igor.

Tekst: Lepa&Srećna

 

Ne propustite