U RESTORANU BI OVO PAPRENO KOŠTALO: Znate li tajnu kako se spremaju najukusniji šampinjoni ikada? OVAJ TRIK MALO KO ZNA (VIDEO)

Kiosk
U RESTORANU BI OVO PAPRENO KOŠTALO: Znate li tajnu kako se spremaju najukusniji šampinjoni ikada? OVAJ TRIK MALO KO ZNA (VIDEO)
Šampinjoni se obično služe kao prilog mesu, ali mogu se jesti i zasebno kao obrok jer su veoma hranljivi. Međutim, ukoliko niste vešti u pripremi pogledajte recept u nastavku za pripremu najukusnijih šampinjona do sada. Pripremljeni na ovaj način najbolje idu uz belo meso i pirinač, piše Stvarukusa.rs.

Šampinjoni se obično služe kao prilog mesu, ali mogu se jesti i zasebno kao obrok jer su veoma hranljivi. Međutim, ukoliko niste vešti u pripremi pogledajte recept u nastavku za pripremu najukusnijih šampinjona do sada. Pripremljeni na ovaj način najbolje idu uz bijelo meso i pirinač, piše Stvarukusa.rs.

Sastojci
:
500 g šampinjona
1 glavica crnog luka
3 čena bijelog luka
maslinovo ulje
suvi biljni začin, so, biber
malo rendanog kačkavalja
svjež peršunov list

Priprema:

Šampinjone oprati i odstraniti drške. Birajte manje da biste ih cijele pržili. U tiganj sipati maslinovo ulje i dinstati šampinjone. Dodati sjeckan luk pa kad se proprži i šampinjoni zarumene okrenuti ih i dodati bijeli luk. Pržiti minut dva. Dodati začin, so, biber i rendan kačkavalj, na kraju sheckan peršun. Čim se kačkavalj istopi isključiti ringlu i servirati.

 

Ne propustite