Najpopularnija društvena igra na svijetu od sada i u Sarajevu!

Aktuelno
Najpopularnija društvena igra na svijetu od sada i u Sarajevu!
Uhvatite se u koštac sa Estel i njenim zagonetkama...

Znate li da je escape room najpopularnija društvena igra na svijetu? Na početku 2016.godine u svijetu je postojalo samo 3000 escape room igara. Danas se taj broj znatno povećao i sada ih ima preko 50.000.

ysvyxnk5snh5udym

Jedan od najtežih u Sarajevu, ako ne i najteži escape room, prije nekoliko mjeseci otvorio je svoja vrata za ljubitelje ove vrste igara. Osnivači Mindteaser-a su mladi ljudi koji su oduvijek bili zaljubljenici u društvene igre. Trebalo je proći dosta vremena da se odluče na ovaj korak, ali, nakon što je odluka da svoje ideje pretoče u djelo zvanično donesena, proizvod toga je Estel – najbolji escape room u gradu!

ylcqanka89trrxyt

Sve zagonetke Estel su originalne i na istima se radilo dosta vremena, kako bi se dovele do savršenstva i kako bi igračima pružile što bolju zabavu. Jako je važno naglasiti da Estel nije jedina soba koja će biti dio Mindteaser porodice, kao i to da se Mindteaser neće baviti isključivo realizacijomecape room-a. U planu je mnoštvo drugih ideja za koje će se potruditi što prije da vam ih prezentuju.

vm6elr7xzoblmrxk

Ukoliko ste spremni uhvatiti se u koštac sa Estel i njenim zagonetkama, specijalnu ponudu za ovaj escpe room možete pronaći na City deal-u. Za više informacija posjetite link: https://bit.ly/3dwL9gu

uloge

Posjetite Estel i uvjerite se kako je to escape room o kojem ćete zadugo pričati, jer zabava je zagarantovana!

Ne propustite