SLIKE KOJE SLAMAJU SRCE - POSLJEDNJE LJETOVANJE PRINCEZE DIANE SA DJECOM: Pogledajte ko je bio s njima (FOTO)

Kiosk
SLIKE KOJE SLAMAJU SRCE - POSLJEDNJE LJETOVANJE PRINCEZE DIANE SA DJECOM: Pogledajte ko je bio s njima (FOTO)
Nakon službene potvrde o početku emitiranja pete sezone, sada su isplivale i nove fotografije sa seta šeste sezone, one glumice Elizabeth Debicki koja je utjelovila princezu Dianu i Khalida Abdallea koji je utjelovio njezinog ljubavnika Dodija Al Fayeda.

Nakon službene potvrde o početku emitiranja pete sezone, sada su isplivale i nove fotografije sa seta šeste sezone, one glumice Elizabeth Debicki koja je utjelovila princezu Dianu i Khalida Abdallea koji je utjelovio njezinog ljubavnika Dodija Al Fayeda.

Glumački par neodoljivo podsjeća na Dianu i Dodija, a snimali su scene njihova odmora na jugu Francuske u srpnju 1997. godine kada je Diana na putovanje odvela i sinove Harryja i Williama

Kraljicu će nakon Claire Foy i Olivije Colman, koje su za svoje uloge osvojile nagrade Emmy, glumiti Imelda Staunton, poznata po ulozi profesorice Dolores Umbridge iz filmova o Harryju Potteru. Njezinog supruga, princa Philipa, glumit će Jonathan Pryce nakon što su ga u prvim sezonama utjelovili Matt Smith i Tobias Menzies. Princa Charlesa glumit će Dominic West, a odabir njega bio je veliko iznenađenje za gledatelje.

Nakon Emme Corrin princezu Dianu u njezinim posljednjim godinama života glumit će Elizabeth Debicki dok će Camillu Parker Bowles glumiti Olivia Williams.

Nove zona bavi se kraljevskom obitelji devedesetih koje su bile jedne od najizazovnijih godina vladavine kraljice Elizabete II. Kraljica se ranije požalila da je 1992. bila užasna godina potresena kraljevskim skandalima i političkim nesuglasicama.

Devedesetih se troje od četvero djece kraljice razvelo od svojih partnera, a najpoznatiji je svakako bio razvod Diane i Charlesa. Jedan od najkontroverznijih događaja u britanskoj povijesti, smrt princeze Diane 1997. godine također će biti u petoj sezoni kao i razvod princa Andrewa, razvod princeze Anne, požar u dvorcu Windsor te kraljičina tužba protiv novina The Sun.

Iako je serija neosporivo jedna od najboljih, mnogi su kritizirali preciznost i točnost povijesnih podataka, a prije dvije godine Netflix je odbio zahtjev da se u seriju doda izjava o odricanju odgovornosti. Kreator serije Peter Morgan koji stoji i iza povijesnih drama ''The Queen'' i ''Frost/Nixon'' odgovorio je na kritike rekavši kako je temeljito istražio podatke te kako scenarij leži na povijesnim činjenicama. Raskoš i sjaj Palače, izvanredna produkcija i povijesna kostimografija kao estetski dio serije napravljeni su bez greške, a mnogi će se složiti kako je ''Kruna'' odlično odabrala glumce koji i fizički nalikuju članovima najpopularnije kraljevske obitelji.

 Nakon smrti kraljice Elizabete II. seriji je ponovno naglo porasla popularnost na Netflixu te je samo u nekoliko dana dospjela na drugo mjesto trendinga u svijetu, a u srpnju ove godine najavljena je i šesta sezona koja će uključivati događaje iz novije povijesti.

-Kad smo počeli razgovarati o pričama za petu sezonu, ubrzo je postalo jasno da bismo se, kako bismo udovoljili bogatstvu i složenosti priče, trebali vratiti na izvorni plan i odraditi šest sezona. No budimo jasni, šesta sezona neće nas dovesti ništa bliže sadašnjim događajima, već će nam jednostavno omogućiti da se detaljnije posvetimo periodu kojeg pokrivamo-rekao je Morgan. Nakon službene potvrde o početku emitiranja pete sezone, sada su isplivale i nove fotografije sa seta šeste sezone, one glumice Elizabeth Debicki koja je utjelovila princezu Dianu i Khalida Abdallea koji je utjelovio njezinog ljubavnika Dodija Al Fayeda.

Glumački par neodoljivo podsjeća na Dianu i Dodija, a snimali su scene njihova odmora na jugu Francuske u srpnju 1997. godine kada je Diana na putovanje odvela i sinove Harryja i Williama. Ove scene snimljene su na španjolskom otoku Mallorci. Ekskluzivne fotografije objavio je Daily Mail, a možete ih pogledati OVDJE.

Njihov zajednički odmor dogodio se samo mjesec dana prije stravične prometne nesreće u tunelu u Parizu kada su oboje izgubili živote, a šesta sezona ''Krune'' izlazi iduće godine.

Izvor: Večernji.hr

Ne propustite