UZMITE JEDNO JAJE I PRELIJTE SIRĆETOM: Izbacite ubicu broj jedan iz vašeg tijela, EVO KAKO

Praktična žena
UZMITE JEDNO JAJE I PRELIJTE SIRĆETOM: Izbacite ubicu broj jedan iz vašeg tijela, EVO KAKO
Stručnjaci širom svijeta tvrde da je domaći recept na bazi kuhanog jajeta izuzetno brzo snižava nivo šećera

Stručnjaci širom svijeta tvrde da je domaći recept na bazi kuhanog jajeta izuzetno brzo snižava nivo šećera

Ovaj domaći lijek svakako vredi isprobati, jer je vrlo jednostavan i lak za pravljenje, potpuno je bezbijedan, a uz to je i jeftin. Postoji jednostavan trik koji će vam pomoći da kontrolišete šećer u krvi, a sve što vam treba je jedno tvrdo kuhano jaje i malo sirćeta!

Stručnjaci širom sveta tvrde da je domaći recept na bazi kuvanog jajeta izuzetno efikasan i koristan saveznik u borbi protiv povišenog šećera u krvi. I vrlo brzo snižava nivo šećera.

Dijabetes, veoma čest zdravstveni problem koji pogađa ljude širom sveta, nastaje kada pankreas prestane da proizvodi insulin ili kada telo nije u stanju da pravilno koristi insulin koji ima.

Uobičajeni simptomi dijabetesa su često mokrenje noću, osećaj žeđi, brz gubitak težine, svrab oko penisa ili vagine, posjekotine ili rane koje sporo zarastaju, zamagljen vid, umor. Sve to dovodi do ozbiljnijih zdravstvenih problema kao što su slab vid, slepilo, oštećenje nerava, bolesti bubrega, srčanih oboljenja, a kod muškaraca i erektilne disfunkcije.

Recept:

Uveče razbijte jaje i oljuštite ga, pa viljuškom napravite nekoliko rupa u njemu. Stavite u činiju i prelijte sirćetom. Ostavite tako preko noći.

Ujutru se jede samo jaje, a ne i ostatak sirćeta koji nije upio. Za vreme obroka popijte čašu mlake vode u koju je prethodno dodata kašika širćeta.

Poznato je da su jaja veoma hranljiva i odličan izvor proteina. Ovakav doručak će smanjiti apetit i doprinijeti osjećaju energije, piše webtribune.

Ovaj kućni lijek svakako vredi isprobati, veoma je jednostavan i lak za pravljenje. A najbolja stvar je što je bezbjedan i veoma efikasan. 

Ne propustite