MLAD MJESEC U VAGI DONOSI PROMJENE: Evo šta vas čeka na ljubavnom planu

Zanimljivosti
MLAD MJESEC U VAGI DONOSI PROMJENE: Evo šta vas čeka na ljubavnom planu
.

Mlad Mjesec u znaku Vage očekuje nas 25.09. na 2*. Mjesec će biti u opoziciji s Jupiterom, a dispozitor Venera, u trigonu s Plutonom. Vrijeme je da ljubav iznenadi. Da se odnos obnovi. Da prožmete tijelo strašću koja je znak bliskosti. Pripadanja. Kome smo zaista suđeni?

Zvijezde kao da su odahnule, nekako se posložile da gledaju na nas pozitivnije. Kao da se uvučeni nemir u nama polako počeo topiti. Svi strahovi, brige, sva trčanja u krug i izljevi tuge, otkidali su nas redovito. Onako grubo i znalački zakovitlati nam kožu i zabacili nas u predjele tame.

Ne može ni svako zlo trajati vječno, zar ne?

Mlad Mjesec u znaku Vage očekuje nas 25.09. na 2*. Mjesec će biti u opoziciji s Jupiterom, a dispozitor Venera, u trigonu s Plutonom. Vrijeme je da ljubav iznenadi. Da se odnos obnovi. Da prožmete tijelo strašću koja je znak bliskosti. Pripadanja. Kome smo zaista suđeni?

U narednom periodu očekuje nas zaokret u emotivnim odnosima. Koliko dugo ste čekali na ovakve prilike? Čini se kao vječnost.

Toliko dugo, da skoro ne možete ni vjerovati onome što će vam se u narednom periodu događati. Možda ste se već navikli na samoću, a onda isprepletete ruke zajedno se nečijima. Znate već čijima. I odjednom nastane jedan novi svemir.  Potpuno vaš.

Koliko dugo ste vukli neke nerazjašnjene odnose, niste znali gdje pripadate i čije je to mjesto u vama. Sada ćete znati.

Veze? Vaša veza s nekim počela je od trenutka kada ste se s nekom osobom spojili. Energija ne poznaje prostor, barijere, daljinu ili formu.

Ona postoji, pretače se i zavlači u vas, vezuje vas bez i da znate koliko ste nečiji i koliko su vaši. neki tamo ljudi, posebni i daleki. Neraskidivo postojite, potpuno nesvjesni toga…. Vi ne trebate biti zajedno, vi to već jeste.

Samo sada prebacuju se energije na fizičku razinu, na razinu svijesti i razinu ega. S razine duše, veza je trenutak dodira i spajanja, s razine ega, veza je formalni, javni izričaj.

Onaj zavjet da vi nešto jeste. Nešto više. I nije to loše, samo nemojmo da sva naša sreća bude uvjetovana time: riječju, statusom na fb-u, papirom kod matičara.

Hajde da se volimo potpuno svjesni da se nalazimo jedni u drugima. Da dišemo i da živimo, bez obzira gdje bili i kako se susretali. Vrijeme je da dodirnemo nečije oči i vidimo sve ono što smo zaboravili: Ljudi s kojima dijelimo Sebe su “Mi”.

Ako kroz naše ruke prođe tisuću “očiju”, možemo li sebe naći u baš svakim? Ne. Pogled će zastajkivati, ali neće proći dalje. Dublje. Prodornije. Neće nas ogoliti. Neće provrtjeti našu dušu i učiniti da prepoznamo to postojanje. Jer ne može to svatko.

Da se rađamo i živimo i dišemo pod tisućama koža? Da naša buđenja postaju svačija? Zar smo toliko mali da se pretvorimo i rascjepkamo u tisuće komadića? Da sa svakim imamo nešto, ponešto, ponegdje, povremeno, besciljno, trapavo, aljkavo i lažno?

Stvoreni smo za bolje. To će i pokazati Mjesec u Vagi. On će pred vas staviti jednostavan izbor: hoćete li zbog svih “djelomičnih” sebe, propustiti onog potpunog?

Hoćete li zbog površnih odnosa, protratiti priliku da imate kvalitetan? Hoćete li zaista potrošiti taj luksuz života da, bez obzira na sva loša prošla iskustva, shvatite da možete funkcionirati u dvoje? Hoćete li zaista zaspati kao da ljubav nema ništa s tim kad kraj sebe imate cijeli svijet u njemu i u njoj? Mislite o tom.

Izvor:Atma

Ne propustite