NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022.: Evo koji znak će plivati u parama

Zanimljivosti
NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022.: Evo koji znak će plivati u parama
-

Retrogradni Merkur prestaje 2. oktobra, što znači da će konačno isplate koje su kasnije da stignu, a pregovori biti bolji. Astrolozi tvrde da će pojedinim znakovima biti bolje na finansijskom planu nego ostalim

Na nebu su retrogradni Saturn, Jupiter, Uran i Pluton, a od kraja oktobra pridružiće im se i Mars, tako da zbog toga sve kasni, a moramo da učimo i neke stare lekcije iz prošlosti.

Mesec oktobar će biti stabilniji na finansijskom planu nego septembar.

Saznajte kakav je novčani horoskop za vaš znak:

OVAN
Uran u Biku može da vam donese zaradu preko interneta. Venera u Vagi ukazuje da morate da budete oprezni sa ulaganjem ako imate poslovno partnerstvo. Neko lako može da vas nagovori na pogrešnu odluku.

BIK
Do kraja retrogradnog Merkura , a to je 2. oktobar imaćete finansijske poteškoće. Međutim, kada Merkur krene napred, vaše polje finansija će biti stabilnije. Moguće je da dobijete poslovnu ponudu koja će vam doneti nešto veću zaradu. Uran u vašem znaku može da vam donese dobitak na igrama na sreću.

BLIZANCI
Mars vam daje energiju da se borite za svoje ciljeve, ali ste i pod velikim stresom. U otkobru vas očekuje dobar finansijski period i to treba da iskoristite do 30. oktobra kada Mars kreće unazad, pa će sve da se uspori.

RAK
Sunce, vladar vašeg drugog polja je ušlo u Vagu, pa vam donosi velike troškove zbog stana. To je neka kupovina namještaja ili renoviranje doma. Pazite u šta ulažete novac jer ćete u otkobru imati veće troškove nego što ste očekivali.

LAV
Iako ste u septembru zarađivali sitniji novac, oktobar vam donosi preokret. Retrogradni Merkur prestaje, tako da vas očekuje stabilnija finansijska situacija. Očekuju vas bolji pregovori za novac. 

DJEVICA
Sunce i Venera u Vagi donose vam i novac i lepe poklone. To je nšto što će za vas imati veliku vrijednost. Ovo je mjesec u kojem ćete moći da zaradite na osnovu sopstvenog hobija. 

VAGA
Sunce i Venera u vašem znaku uz Mars u Blizancima donose vam priliv novca. Mars u Blizancima donosi vam novac iz inostranstva. To može da bude i saradnja sa inostranom kompanijom koja će vam donijeti uvećanje zarade.

ŠKORPIJA
Retrogradni Jupiter u oktobru znači da ste dobili obećanje o povišici na radnom mjestu ali se to prolongira. U međuvremenu ćete saznati za bolje plaćen posao koji može da vam dones odličan novac. 

STRIJELAC
Saturnovi aspekti sa Marsom i planetama iz Vage donose vam odličnu priliku za uvećanje zarade tokom oktobra. To su ujedno i novi prgeovori o novcu koji će vas obezbijediti za zimu. 

JARAC
Iako imate dugove ili kredit iz prošlosti, Saturn će vas nagraditi za veliki trud koji ste ulagali u posljednjim mjesecima, pa ćete imati para. Vodite računa da vas prevelike ambicije ne odvedu predaleko, pa da ne možete da sagledate realnu situaciju koliko ko vredi na radnom mjestu, naročito ako ste na pozciji šefa.

VODOLIJA
Vi ste jedan od znakova kojem će položaj planeta u otkobru prijati, tako da možete da se opustite jer ćete plivati u parama. Ukoliko planirate da zahtjevate povišicu, oktobar je pravi mjeseca za tako nešto.

RIBE
Planete u Vagi donose vam sponzorstva u oktobru. To znači da možete da riješite pitanje nasljedstva ali ujedno i da dobijete novac za neki sopstveni projekat. 

(Informer.rs)

Ne propustite