LUDNICA KAKVA SE NE PAMTI: Tresla se čitava Bombonjera, 11 žutih i crveni karton za bivšeg asa Uniteda u derbiju!

Fudbal
LUDNICA KAKVA SE NE PAMTI: Tresla se čitava Bombonjera, 11 žutih i crveni karton za bivšeg asa Uniteda u derbiju!
,

Fudbalska fešta na Bombonjeri i veliko slavlje navijača Boke Juniors čiji su ljubimci u 18. kolu argentinskog šampionata savladali najvećeg rivala, River Plejt sa 1:0 i tako ostali u trci za titulu.

Tri stvari su obilježile ovaj veliki derbi, a sve tri su se dogodile u posljednjih pola sata susreta.

Prije svega, navikli smo na veliki broj žutih kartona kada Boka i River igraju, a sada smo ih vidjeli 11 uz jedan direktan crveni karton.

Ključni momenat utakmice dogodio se u 65. minutu kada je Ramirez centaršutem proigrao iskusnog napadača, dugogodišnju uzdanicu Marselja, Darija Beneteta koji je bio hladnokrvan i savladao Armanija, a nakon toga završio na ogradi slaveći sa navijačima.

Nastavila se velika borba, a Markos Roho, bivši štoper Mančester junajteda, nogom je udario u glavu protivničkog igrača i poslao ga van igre. Za to, defanzivcu je uslijedio direktan crveni karton.

Do kraja meča, viđene su mnoge čarke, ali je ostao minimalac za Boku i užitak na mnogim poljima, od poboljšane pozicije u borbi za titulu do velike pobjede u samom derbiju.

Boka je sada na samo dva boda od vodećeg Tukumana, dok je River ostao na sedmoj poziciji, ali i dalje će aktivno vrebati šampionsku titulu jer je i on na pet bodova od vrha.

Ne propustite