OVO JE NAJSRETNIJI DAN U AVGUSTU 2022.: Mnogima će se želje ostvariti

Čudne priče
OVO JE NAJSRETNIJI DAN U AVGUSTU 2022.: Mnogima će se želje ostvariti
-

PREMA astrologiji, 19. kolovoza najsretniji je dan u mjesecu, koji mnogima donosi ostvarenje želja. Usred Sunčevog putovanja kroz Lava, Venera će biti u prekrasnom aspektu s Jupiterom, što će naglasiti pozitivne vibracije oba planeta. Zaželite želju i iskoristite dan najbolje što možete. Doznajte što očekuje svaki horoskopski znak:

Ovan
Pred vama je iznimno ugodan dan. Naglasak će biti na ljubavnim iskustvima, zabavi, kreativnosti i hobijima pa ćete uživati u svakom trenutku. Samce očekuje nova romantična priča, a parove ljubavni preporod.

Bik
Priuštite si trenutke odmora i opuštanja kod kuće. Posvetite neko vrijeme svojim hobijima, što će vam pomoći da napunite baterije i skupite snagu za donošenje odluka s kojima se izbjegavate suočiti. Budite spontani i vjerujte svojim instinktima.

Blizanci
Do izražaja će doći vaša vedra i šarmantna priroda. Porast popularnosti donosi vam obilje prilika za zabavu, a samcima mogućnost upoznavanja osobe koja će im postati nešto više od prijatelja. Potpora okoline pomaže vam u ostvarenju poslovnih ciljeva.

Rak
Mnogima će se poboljšati novčane prilike. Pronaći ćete dodatni posao ili novi izvor zarade, dok neke očekuje povišica ili promaknuće. Nećete biti osobito štedljivi pa ćete to odmah proslaviti odlaskom u restoran ili ćete se počastiti kupnjom nečega što dugo priželjkujete.

Lav
Budi se vaš avanturistički duh. Ovo je vrijeme za nove spoznaje i iskustva, kao i za putovanja, izlaske i pohađanje koncerata i društvenih događaja. Proširit ćete vidike i upoznati ljude koji će vam nekako obogatiti život. Samce očekuju ugodna iznenađenja.

Djevica
Sada je vrijeme da se okušate u nečemu za što dosad niste imali hrabrosti. Budite spontaniji no inače i otvorite se prema novim iskustvima. Pustite u život nove ljude, uplatite si putovanje ili si nekako ugodite. Naučite više uživati u životu.

Vaga
Možda je vrijeme da razmislite o svemu i promijenite taktiku, bilo da je riječ o poslovanju ili zavođenju. Izađite iz zone komfora i odvažite se na nešto čega se pribojavate. Vaša će hrabrost biti nagrađena.

Škorpion
Dolazi do promjena na intimnom planu. Ako ste u vezi koja vas sputava, skupit ćete hrabrost i raskinuti je. Raste vam samopouzdanje pa ćete shvatiti da trebate staviti svoju sreću na prvo mjesto, makar to značilo neke rezove.

Strijelac
Vrijeme je da malo začinite svakodnevicu. To može označiti promjenu navika, rutine, pa čak i posla. Otvaraju vam se sjajne prilike na profesionalnom i intimnom planu. Samci će imati mnogo razloga za osmijeh.

Jarac
Oslanjat ćete se na svoje instinkte. Nećete slušati što vam drugi govore jer ćete najbolje znati što je dobro za vas. Bit ćete vjerni sebi i svojim principima, a takav stav omogućit će vam da dobijete ono do čega vam je iskreno stalo.

Vodenjak
Ljudi će vas voljeti. Ostavljat ćete sjajan dojam pa je ovo vrijeme pogodno za poslovne pregovore, sastanke i dogovore. I na privatnom ćete planu biti omiljeni. Svakoga ćete lako pridobiti svojim šarmom i vještinama uvjeravanja.

Ribe
Olakšajte si život i riješite se nepotrebnih obaveza. Počastite se nečim, priuštite si kozmetički tretman ili odlazak u restoran. Ako si počnete više ugađati, bolje ćete se osjećati i uspješnije se nositi sa zahtjevima svakodnevice.

Ne propustite