ZOLA ODLUČIO DA OTKRIJE ISTINU O BEBICI! EVO KO JE ON ZAPRAVO: Više nije mogao da šuti

Objavljeno:19.08.2022 - 12:55
A A A Times Arial

Lazar Čolić Zola gostovao je u emisiji "Zadruga - Narod pita", a prije ulaska u studio novinarima je odgovorio na sva aktuelna pitanja.

Nakon komplikacija koje su uslijedile nakon operacije želuca u Turskoj, Miljana Kulić i dalje je u bolnici, a mediji prate sva dešavanja vezana za njeno zdravstveno stanje.

Njen bivši dečko Lazar Čolić Zola čuo se sa Miljanom preko video poziva, a sada novinarima je pred gostovanje u emisiji "Zadruga - narod pita", otkrio detalje njihovog razgovora.

- Snimak je trajao nekih 30 minuta, ona je sve vreme bila nasmejana, srećna dok smo pričali - rekao je Zola, a potom rekao da ne želi da otkriva više detalja prepiske sa Miljanom:

- Da bih dalje pokazivao poruke, moram prvo da vidim kako će se ponašati prema meni njen dečko i njena majka, koju sam prije neko veče "pokopao" u emisiji. Pokazao sam kako se "oduva" jedna žena koja ne znam ni ja o čemu priča! Došla ona na televiziju Pink da priča, kao da nema kući pametnija posla, ćerka joj leži u bolnici - ispričao je Zola, a onda uputio oštre uvrede na račun Miljaninog novog izabranika Nenada Macanovića Bebicu:

- On me zove, kaže da je spopadam, smaram, da sam ovakav, onakav... On je debil, klošar, sprdnja od čovjeka, nije se udostojio svoju djecu da vidi, a meni nešto priča - dodao je Zola, prenosi Informer.rs.