3 horoskopska znaka čeka velika sreća narednih dana: Da li ste to baš vi?

Objavljeno:18.08.2022 - 23:10
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

Otkrijte da li ste među 3 znaka koja će imati sreće do kraja ljeta

Nismo baš sigurni da li će ova sedmica biti za njih najbolja u životu, ali najbolja tokom ovog ljeta definitivno. Ovan, Lav i Strijelac će imati čemu da se raduju u narednih  dana.

Ovan

Vrijeme je da kažete šta osjećate i da to vičete sa krova! Ne samo da sijate od entuzijazma, već ste i podstaknuti svojim vatrenim strastima. U narednih 5 dana bićete puni adrenalina, pa budite pametni i osigurajte bezbedno sletanje, inače biste mogli da preplavite svoje prijatelje, vršnjake i/ili ljubavnike u ovom trenutku, piše luftika.rs.

Na još svetlijoj noti, Merkur će se 16. avgusta uskladiti sa buntovnim Uranom, što vam zauzvrat predstavlja priliku da se prizemljite, materijalizujete i da prosvetlite sveijt oko sebe, bilo da se radi o riječima ili ideji koju biste potencijalno mogli da iskoristite.

Sljedeće, 18. avgusta, Venera će se povezati sa Jupiterom u vašem znaku, što znači da niste samo koketni i privlačni kao i uvek, već i neustrašivo preuzimate vođstvo u pogledu romantike, kao i vaših kreativnih poduhvata. Vaš planetarni vladar, Mars, takođe će debitovati u Blizancima 20. avgusta, čineći vaše riječi i svjetlucavi um ekvivalentnim maču i oružju po izboru.

Lav

Slobodno posegnite za zvijezdama, jer ste na dobrom putu! Ovo je posebno tačno kada se uzme u obzir putovanje Mjeseca kroz Ovna, a kamoli njegovu napunjenu konjunkciju sa srectnim Jupiterom 15. avgusta.

Unoseći toplotu u vašu egzotičnu devetu kuću avanture, ekspanzije i višeg učenja, ova dinamična sinergija je vrlo inspirativna. Inače, nema boljeg vremena nego sada da slijedite svoje snove. Takav kakav jeste, Merkur će se sljedećeg dana sresti sa Uranom, stvarajući harmoniju između vašeg nižeg i višeg uma. To znači da ako ne planirate sporadičan beg u inostranstvo, onda vjerovatno pravite strategiju za svoj sljedeći preduzetnički poduhvat.

Takođe, prepustite se divnoj Veneri i srectnom Jupiteru da žurka počne 18. avgusta, jer ste pozvani da otjelotvorite svoje blistavo samopouzdanje i kraljevsku estetiku. Mars će takođe ući u Blizance 20. avgusta, unoseći energiju i strast u vašu 11. kuću društvenog kruga i poslova.

Strijelac

Ako vam srce preskoči, onda je vjerovatno vrijedno vašeg vremena i energije, dragi Strijelče. Na kraju krajeva, Mjesec će 15. avgusta udružiti snage sa vašim srećnim planetarnim vladarom, Jupiterom, preko vaše pete kuće ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja usredsređene na srce. To znači da će vašu blistavu harizmu biti teško propustiti.

Ovo je energija srca-čakre i solarnog pleksusa, tako da se u ovom trenutku predlažu rituali samoljublja i afirmacija. Govoreći o ljubavi, Venera koja traži harmoniju će se povezati sa vašim vladarom većim od života, Jupiterom, 18. avgusta, dok će zaslijepiti vašu egzotičnu devetu kuću avanture, obrazovanja, medija i nepoznate teritorije.

Zaljubljeni ste u nekoga ko je udaljen od vas? Ako vaš izbor nije zadivljujući stranac, onda bi bivša drugarica mogla učiniti da se osjećate dodatno oduševljeno. Znate ono, ona zna nekog? Riječ ekstra je ključna, posebno sa koketnom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom u mešavini. Postaje bolje, jer će Mars 20. augusta sići ​​u Blizance, unoseći energiju, strast i zamah u vaš polje odnosa. Dakle, bilo da je lično ili profesionalno, vrijeme je da napravite svoj potez.