BILA JE STRAH I TREPET - OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA CECU: Čekajte da vidite njeno lice (FOTO)

Show
BILA JE STRAH I TREPET - OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA CECU: Čekajte da vidite njeno lice (FOTO)
Mnogi su primijetili veliku sličnost između Cece i njene majke

Mnogi su primijetili veliku sličnost između Cece i njene majke

Folk diva Ceca Ražnatović često ističe koliko je ponosna na činjenicu da su je roditelji tokom karijere uvijek podržavali i davali joj vjetar u leđa.

Iako ih ne viđamo često u javnosti, pjevačica je sada objavila na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je pozirala sa majkom Mirom Veličković.

Mnogi su primijetili veliku sličnost majke i ćerke, a pojedini su i stava da je folk diva od nje naslijedila ljepotu.

678003-screenshot-10-iff

Foto:Printscreen

- Mama - napisala je Ceca u opisu fotografije koju je objavila.

Koliko ima sličnosti kada je u pitanju fizički izgled procijenite sami, a jedan od komentara je da je Cecina nasljednica Anastasija ista baka.

Mira je bila seoska učiteljica, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Prilikom vjenčanja Veljka i Bogdane Ražnatović mogli smo ih vidjeti u javnosti, što čine veoma rijetko, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pjevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisjećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

2827059-ceca-mama-ff

Foto:Printscreen Instagram

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za djevojke, a šta je za dečake. Sjećam se, ljeto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovdje. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

Inače, Ceca je jednom prilikom otkrila šta su joj roditelji najviše zamjerali.

- Željela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Vjerovali ili ne, sav moj uspjeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet", otkrila je ona.

Ne propustite