ZOLA SE ČUO SA MILJANOM KULIĆ: Evo šta mu je nakon toga rekao Bebica!

Show
ZOLA SE ČUO SA MILJANOM KULIĆ: Evo šta mu je nakon toga rekao Bebica!
-

Lazar Čolić Zola bio je jedan od gostiju u emisiji "Narod pita", a prije nego što je ušao u studio, odgovorio je na nekoliko škakljivih pitanja okupljenih novinara.

Posljednjih dana Zola je bio u žiži javnosti zbog razgovora i razmijenjenih poruka sa Miljanom Kulić, koja se, podsjetimo, i dalje nalazi u Kliničkom centru zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca urađene u Turskoj.

- Je l' treba još da pokazujem poruka? Snimak je trajao nekih 30 minuta, ona je sve vrijeme bila nasmijana, srećna dok smo pričali. Da bih dalje pokazivao poruke, moram prvo da vidim kako će se ponašati prema meni njen dečko i njena majka, koju sam prije neko veče "pokopao" u emisiji. Došla ona u emisiju da priča, kao da kod kuće nema pametnija posla i kao da joj ćerka nije u situaciji u kakvoj jeste. Pokazao sam kako se "oduva" jedna žena koja ne znam ni ja o čemu priča! - zapjenio je Zola, a onda udario na Miljaninog izabranika Nenada Macanovića Bebicu.

- On me zove, kaže da je spopadam, smaram... On je debil, klošar, sprdnja od čovjeka, nije se udostojio svoju djecu da vidi, a meni nešto priča - dodao je Zola.

Kurir.rs/Srbijadanas

Ne propustite