Engleski komentator u nevjerici: Svi se pitaju je li Lana luda

Bosna i Hercegovina
Engleski komentator u nevjerici: Svi se pitaju je li Lana luda
-

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar danas je osvojila zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Rimu. Nastupila je u stazi dva i čuvala svoje prvo mjesto od početka do kraja utrke, što je engleske komentatore ostavilo u nevjerici.

“Pudar napada utrku, to je sigurno. Ona će ići tako do kraja i vidjet ćemo je li ostalo dovoljno snage. To je veliko vodstvo. Mislim da svi koji ovo gledaju govore: ‘Jesi li luda’“, rekao je komentator nakon 100 završenih metara, a u sljedećih 50 je nastavio sumnjati:

“Ne vjerujem da će Pudar izdržati, ali da vidimo. Svi u Bosni i Hercegovini će sigurno reći: ‘Da, ti to možeš, ali umorit će se sigurno na zadnjih 50 metara…'”. Priča se promijenila kad je došlo zadnjih 50 metara, piše Index.

“Ovo će biti nevjerojatno ako izdrži do kraja”, uskliknuo je komentator pa dodao: “Znate što, ona će izdržati do kraja. Ovo je izvanredan način plivanja na 200 metara. Kakvo plivanje. Nevjerojatno plivanje Lane Pudar, mislio sam da je ovo promašeno, ali očito ona zna bolje od mene.”

 

Ne propustite