SVI PLAKALI OD SMIJEHA KAD JE IZAŠAO IZ VODE: Kad vidite donji dio slike sve će vam biti jasno (FOTO)

Kiosk
SVI PLAKALI OD SMIJEHA KAD JE IZAŠAO IZ VODE: Kad vidite donji dio slike sve će vam biti jasno  (FOTO)
Ovaj čovjek je primjer da je bez ikakvog napora moguće šetati trbušnjake i biti glavna zvijezda na plaži!

Ovaj čovjek je primjer da je bez ikakvog napora moguće šetati trbušnjake i biti glavna zvijezda na plaži!

Ljeto još uvijek hvata zalet, a ukoliko vam more tek predstoji dok ste vi neraspoloženi jer niste u potpunosti zadovolni svojim telom, budite bez brige! Ovaj čovjek ima genijalno rešenje za vas! Jači pol se može obradovati činjenici da je najzad moguće da ima pločice na somaku bez odlazaka u teretanu i iscrpljujućih vježbi, a evo i kako.

Na Instagramu je osvanuo snimak koji je za svega nedelju dana dobio blizu milion sviđanja i više od 13.000 komentara. Čovjek sa snimka i ako je do sada bio anoniman, od sada to definitvno više neće biti.

Kada je izašao iz vode svi su gledali u njega

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ONLY in DADE (@onlyindade)

Na obali mora vidimo muškarca u 30. godinama kako izlazi iz vode i jedan detalj je svima privukao dodatnu pažnju, a u pitanju su njegove pločice na stomaku. Ostajemo dodatno zbunjeni kada mladić izađe iz vode budući da njegov stomak vidno naleže preko kupaćeg i tek tada shvatimo da nisu pravi trbušnjaci u pitanju, već je u pitanju dosjetljiva depilatorka ili bujna mašta samog čovjeka koji ponosito nosi svoje lažne trbušnjake. Oni su nastali tako što su malje na njegovom stomaku izdepilirane ili obrijane tako da daju prividni izgled pločica.

Izvor:Srećna

Ne propustite