DALILU TUŽI BIVŠA KUMA Gordana prolazi kroz pakao: Evo šta joj je uradila DALILA DRAGOJEVIĆ

Show
DALILU TUŽI BIVŠA KUMA Gordana prolazi kroz pakao: Evo šta joj je uradila DALILA DRAGOJEVIĆ
Gordana Vasić, bivša kuma Dalile Dragojević odlučila je da tuži starletu zbog otkrivanja ličnih podataka na televiziji. Kako ističe Vasićeva, nije ni slutila da će joj se zbog bivše zadrugarke odmor pretvoriti u pravi pakao.

Gordana Vasić, bivša kuma Dalile Dragojević odlučila je da tuži starletu zbog otkrivanja ličnih podataka na televiziji. Kako ističe Vasićeva, nije ni slutila da će joj se zbog bivše zadrugarke odmor pretvoriti u pravi pakao.

- Nisam htjela da se završi ovako, ali naše kumstvo će morati da se okonča na sudu. Ja sam trenutno na odmoru u Vrnjačkoj Banji, došla sam na Filmski festival, ali mi je zbog Dalile presjeo odmor - započela je Gordana, pa otkrila šta se desilo:

- Za vrijeme mog uključenja u emisiji, Dalila je od nekoga dobila moj broj telefona. Zatim je počela da ga čita i pročitala sve do posljednje dve cifre i pitala: "Da pročitam i posljednja dva broja? Šta misliš? Je l' da ih pročitam?", ja sam joj odgovorila: "Slobodno, hajde, kaži i ta dva pa da te tužim odmah". Ona se nasmijala i rekla: "Hajde, neću" i tada kreće moja katastrofa. Isto kao što je njoj proslijeđen moj privatni broj telefona, tako je proslijeđen i drugima. Pretpostavljam da je ona glavni krivac za to, da ga je ona proslijedila. Ja od tada dobijam pozive, poruke, nemam mira. Sjedila sam u restoranu i dobila poziv od osobe koja se pravila da je mentalno poremećena. Uznemiravaju me non-stop, smiju se u slušalicu, grokću, ismijavaju me, vulgarni su. Presjeo mi je odmor, zbog toga ću je tužiti!

Gordana se nakon uznemiravajućih poziva čula sa Markom Đedovićem, koji joj je dao savjet.

- Sa Đedović se često čujem. On je upućen u cijelu priču i posavetovao me je da je tužim. Rekao mi je da se za to treba obratiti sudu. Ovo zaista jeste vid nasilja, uznemiravanja. Dalila hoće da napravi problem i meni i mom suprugu. Htjela je i da mi uništi posao i karijeru, zato se bojim, jer znam da je spremna na sve - priznala je ona za Informer i dodala:

- Mogu ja da se nosim sa njom, ali ne i da igram prljavo, a ona je prljavi igrač i grozna osoba. Jednom prilikom je prokomentarisala: "Kuma želi preko mene u rijaliti". Bila sam ja pozvivana da uđem, ali nisam željela, ni sada ne želim u "Zadrugu 6".

Tokom rasprave u emisiji uživo, umešala se i Marijana Zonjić, a potom su stigle i preteće poruke od Osmana Karića.

- Marijana je običan priljepak. Prvo je bila Stanijin, a sada Dalilin, traži minut slave. Umiješala se u Dalilinu i moju raspravu, a kada sam joj rekla da bi joj bilo pametnije da gleda svoje dvorište, jer svi i dalje pričaju o njenom druženju sa Stefanom Karićem u dijelu koji nije pokriven kamerama, Dalili je stigla poruka od Osmana koju je i pročitala. Izvrijeđao me je, napisao da treba da idem kod Krleta (bivši zadrugar) na njegovu farmu kokošaka, obučem dres Zvezdare i da tamo budem očerupana. Pošto je to već pretnja, postoji mogućnost da tužim i njega.

Dalila Dragojević tvrdila je da je laž da joj je kuma udijelila kovertu sa novcem.

- Dejan i sam rekao da je koverat dat, kao i da nije bio tanak, već pun novca. Imam i dokaz. Imam fotografiju na kojoj ona sedi na kauču kao da nisam tu, a kada sam izvadila tu kovetru, skočila je da me izgrli, izljubi i slika se sa mnom - rekla je kuma Gordana.

Na kraju razgovora, Gordana je otkrila svoje planove:

- Ja sam i dalje na odmoru, kada se vratim planiram da unajmim advokata pa da vidim kako ću i šta ću dalje.

(Blic.rs)

Ne propustite