KONAČNO SUOČAVANJE - NJIH TROJE VEČERAS U EMISIJI: Ovo su svi čekali

Objavljeno:17.08.2022 - 13:07
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Večeras je na programu TV Pink jedna od najuzbudljivijih emisija "Narod pita" do sada!

Vrijeme je da se u studiju, pred milionima gledalaca koji su pratili petu sezonu "Zadruge", suoči ljubavni trougao - Lazar Čolić Zola, njegova bivša djevojka Nevena Savić, kao i Viktorija Mitrović, bivša Zolina simpatija!

zola-0

Foto:Printscreen

Nevena i Zola u "Zadruzi" su imali odnos koji je išao od ljubavi do mržnje - iako su se rastali u ne tako sjajnim odnosima, napolju su ponovo uspostavili komunikaciju, a hoće li im druženje prerasti u emotivnu vezu, otkriće nam večeras.

Nakon što je Marko Osmakić napustio "Zadrugu", njegov do tada najbolji drug bacio je oko na Viktoriju Mitrović, njegovu devojku. Ta romansa se neslavno završila, a napolju nemaju nikakav kontakt. Nevena je zbog njihovog odnosa prolila more suza, a videćemo kako će proteći večerašnje suočavanje.

viki9

Foto:Printscren

Nevena je, takođe, svojevremno prijetila da će tužiti Viktoriju zbog toga što ju je javno etiketirala kao prostitutku, a jesu li spustile lopte u međuvremenu ili će doći do novog haosa - vidjećemo večeras! Takođe, Viktorija će otkriti sve o tajnoj aferi sa Markom Osmakčićem, ali i odnosu sa Takijem Marinkovićem, Majinim ocem.