'NISAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV"- DALILA OTVORILA DUŠU: Otkrila u kakvom je odnosu sa Gringom(VIDEO)

Show
'NISAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV"- DALILA OTVORILA DUŠU: Otkrila u kakvom je odnosu sa Gringom(VIDEO)
Otvorila dušu!

Otvorila dušu!

U toku je emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njene večerašnje gošće su Dalila Dragojević i Marijana Zonjić. Nakon odgledanog ljubavnog video-klipa, Dalila je prokomentarisala da li je sppremna za novu ljubav.

    Sve je to lijepo kada se gleda, on meni jeste bio moja najveća zaljubljenost. Sve sam ostavila zbog njega. Kada bi me pitala da li bih se nekom drugom sada tako predala, rekla bih da ne. On je bio moja lekcija da ne vjerujem nikome više. Svaka žena kojoj se dešavaju takve stvari, da stane i kaže da se zaljubila, vjerovatno bi je osudili. Ja sam doživjela da me izvređaju najstrašnije, da budem i prevarena, nikada se nije dovodilo u pitanje zašto je on prevario, već zašto sam je ja vraćala - rekla je Dalila.

screenshot-3

Foto: TV Pink Printscreen

    Da li si počela da cijeniš Dejana, tek kada si shvatila kavu vezu si imala sa Filipom - upitala je Ivana.

    Dejan se nikada tako nije ponašao prema meni, on je bio taj koji je pravio neke sitne greške, ali nije bilo svega ovoga. Neka bude da je sve to bilo suđeno, kako je moralo - rekla je Dalila.

    Da li je Dalila definitnivno zaboravila Filipa - upitala je Ivana.

screenshot-2

Foto: TV Pink Printscreen

    Nije ga spomenula nakon raskida, nastavila je sa svojim životom. Ona je sada našla nekog ko je voli, cijeni i poštuje. Nismo mi to ni komentarisale previše, više smo govorile o nekim temama koje se mene tiču Zadruge - rekla je Marijana.

    Meni sada svako može da priča priče, ne želim da ozvaničim vezu, sve dok ne budem definitivno sigurna. Ne vjerujem njima, ne kažem ni da meni neko treba da vjeruje. Previše sam ja loših stvari doživjela, da bih tek tako sada povjerovala nekom i prepustila se. Da je sve druggačije bilo u mom odnosu sa Filipom, to bi bilo fejk. Ja sam sada tako otvorena kada su moji kontakti u pitanju, predavanje sebe u potpunosti sada će biti temeljno, dosta vremena će mi trebati za to. Ne želim da imam nekog pored sebe ko će biti sa mnom jer sam ja Dalila - zaključila je Dalila.

screenshot-4

Foto: TV Pink Printscreen

 

Ne propustite