SVE SE MJENJA ZA OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA DO KRAJA NEDELJE! Otkrivaju istinu i otvaraju srce, a ovaj datum je KLJUČAN za promjene!

Kiosk
SVE SE MJENJA ZA OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA DO KRAJA NEDELJE! Otkrivaju istinu i otvaraju srce, a ovaj datum je KLJUČAN za promjene!
Sve se mjenja za ova četiri znaka horoskopa, i to 20. augusta!

Sve se mjenja za ova četiri znaka horoskopa, i to 20. augusta!

Za četiri znaka horoskopa će 20. avgust biti prava prekretnica, a evo šta im zvijezde kažu! Ovan, Rak, Vaga i Jarac doživjeće velike promijene u ljubavi, poslu i svojim najdubljim ojsećanjima.

Ovan

Subotas, 20. augusta je dan kada otkrivate "novu" stvar o sebi. Ne, vi niste natprirodno biće i nema smisla više da očekujete od sebe nerealna dostignuća. Kucnuo je čas da prihvatite sopstvenu ljudskost, da shvatite šta su ograničenja i da ih više ne pripisujete sebi kao mane ili slabosti. Vaš krug prijatelja će vam pomoći da dođete do tog otkrovenja. Iznenadićete se kolika promijena vam dolazi kada prestanete sebe da krivite za sve.

Rak

Dolaze bolja vremena za vas nakon teškog perioda, a 20. august je dan kada ćete to sa sigurnošću shvatiti! Horoskop vam otkriva da ćete konačno moći da se oslobodite nekog velikog tereta iz prošlosti, koji vučete sa sobom godinama i ne dozvoljava vam da napredujete. Najveću promijenu osjetićete u poslu.

Vaga

Za vas će se kosmička promijena odraziti u vidu velike vjere u sebe! Prestaćete da sumnjate u svoje sposobnosti, vaš unutrašnji, nepogrešivi osjećaj će se konačno probuditi, i za vas sljedi period u kojem ćete se osjećati kao mađioničar! Problemi nestaju, ljudi koji vam idu na živce vas konačno ostavljaju na miru, a u ljubavi stiže novo poznanstvo koje će vas oboriti s nogu!

Jarac

Horoskop za 20. august vama predviđa promijenu koja će vas pokrenuti na akciju. Dug period ste proveli razmišljajući, vagajući, praveći strategiju za svaki djelić svog života, sada tome dolazi kraj. Konačno iz faze razmišljanja prelazite u fazu akcije i djelovanja, i dobre stvari vam stižu već za nekoliko nedelja - ali ključno je da ih pokrenete već 20. augusta!

 

(MONDO)

Ne propustite