IZNENAĐENJE! LEPI MIĆA NAZVAO U EMISIJU, OTKRIO SVE O DALILI: Nije više mogao da izdrži (VIDEO)

Kiosk
IZNENAĐENJE! LEPI MIĆA NAZVAO U EMISIJU, OTKRIO SVE O DALILI: Nije više mogao da izdrži (VIDEO)
Sinoć je održana emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njene večerašnje gošće su Dalila Dragojević i Marijana Zonjić.

Sinoć je održana emisija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njene večerašnje gošće su Dalila Dragojević i Marijana Zonjić.

 - Dobro veče svima u studiu, Lepi Mića kraj telefona. Nisam imao namjeru da se uključim. Ne znam zašto se sada uključuju, neko zove sada i govori neke detalje, a onda kada je bio u rijalitiju izašao jke zbog urasle dlake. Irma je sada protiv Dalile, a plakala joj je na ramenu. Dalila je uradila lošu stvar, ali je osvojila drugo mjesto, ipak je imala podršku, to treba da se poštuje. Ona je griješila, pravila probleme, sebe je brukala, ne vidim sada zašto se neki javljaju i na ovaj način nju vrijeđaju. Mogu da kažu na ljepši način gdje ona greši. Bolje bi bilo da mi Dalilu pitanjima dovedemo do istine, ako laže, laže sebe, a ne nas. Nije u redu. Ima pravco da radi šta želi, nikome nije na grbači, izgubila je svog muža, nikom nije preotela mua. Pljuvanje Marijane, da li je bila sa nekim, ne treba druge da brine, sve što se njoj kaže u vezi neke osobe, ona sve negira - rekao je Mića, piše Pink.rs

 - Mićko, ti znaš da sam ja nevina. Mi ćemo da popričamo nasamo, ovo moram da demantujem jer nije istina - rekla je Marijana.

Ja sam se više javio jer se Dalila stalno polemiše. Ti si učinila neke stvari koje su za zdrav razum nejasne. Treba da objasniš zašto si neke stvari uradila. Ja samo kažem da je tebi teži rijaliti u spoljnom svijetu - rekao je Mića.

Nije rijaliti stao, svuda me pominju. Meni je rijaliti svaki dan - rekla je Dalila.

 - Pozivi starih zadrugara koji se tek sad javljaju su jako smiješni, njih nije nigdj bilo. Ne zaslužuješ toliku osudu. Neka oni tebe pitaju da li je to moralno ili nije.Dejan je sada srećan, ti si mu pomogla da bude srećan, sada živi kako želi. Ja znam da će mene sada svi osuduti jer sam uz tebe, ali ja sam Dejana nekada branio i bio uz njega. Kada se on vrato u normalu, ja sam bio uz njega ali koiko je bilo potrebno. Dalila se sada napada, ali budimo realni, ona je najstrašnije vrijeđana osoba. Zar treba da bude u kući i plače jer je rasturila brak sa Dejanom. Jeste ružno to što je lagala i radila neke stvari ali nije uradila meni lično, to ne treba toliko preozbiljno da se shvata. Dok se o tebi priča, ti si interesantna, to znači da treba da budeš uvek tu za ljude koji žele da te vide i da čuju tvoje mišljenje. Tako je u Luna bila omražena, pa je na kraju izašla kao pobednica. Ti si bila jako bitna, isključivo zbog tebe. Nije se rijsaliti gledao zbog mene, već zbog tebe. Ti si kukala, plakala, molila, bila si interesantna. Svi su grešni, niko nije svetac. Treba da odgovaraš lepo na pitanja, nije potrebno da se svađaš, tako ćeš riješiti probleme iz svog života. Svako ima pravo da sumnja u šta god hoće, ali trerbaju da imaju dokaze za to što pričaju. Ja imam pravo da postavim pitanje, ali da te ja vrijeđam, to nije potrebno. Ona treba da shvati da je uradila stvari koje su za svaku osudu, ali je to bio njen izbor, ona je srušila svoj brak, a ne tuđi. Ona može da bude moralno osuđejna, uradila je sebi loše na kraju, ne Dejanu, on je sada srećan. Što se tiče Marijane, ja nu jako volim, ali me strašno nervira. Ne možeš se zaljubiti u per različitih momaka a da se vidi da emocija ne postoji. Mogu sklobodno svi sada da me osude. Na splavove izlaze svi, a Dalilu kritikuju da je splavaruša - rekao je Mića.

Ja nisam ni bila na splavovima, samo sam otišla na more i izašla, nije mi jasno zašto se od svega toga pravi toliki problem - rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku:

 

Ne propustite