GRINGO BOLJI OD SVIH BIVŠIH - NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Evo kakav je njen novi dečko (VIDEO

Show
GRINGO BOLJI OD SVIH BIVŠIH - NIKO NE MOŽE DA VJERUJE: Evo kakav je njen novi dečko (VIDEO
Otišli u zaborav!

Otišli u zaborav!

U toku je emiosija "Narod pita", koju vodi Ivana Šopić. Njene večerašnje gošće su Dalila Deragojević i Marijana Zonjić. Usljedila su pitanja sa Tvitera.    Koliko dobijaš mjesečno od fanova i da li si dobila stan na poklon - glasilo je pitanje sa Tvitera.

screenshot-20

Foto: TV Pink Printscreen

    Mnogo dobijam, ne bi da pričam šta sam dobila. Jedino što mogu da kažem da ništa nisam uzela najkon onih famoznih para. Novac nisam vratila - rekla je Dalila.

    Koliko te Dalila plaća, s obzirom na to da nikada nije imala prijatelje - glasilo je pitanje sa Tvitera.

    Uh, puno košta. Imam luksuzan stan u Beogradu, tako da dovoljno - kazala je Marijana.  

  Da li te Gringo pljuje i tuče, s obziorm na to da si rekla da pravi muškarac bije i tuče - glasilo je pitanje sa Tvitera.

 

screenshot-22

Foto: TV Pink Printscreen

   Ne bih poredila osobu koju pominjete sada ni sa kim iz svoje prošlosti. Ja nikada nisam opravdavala nasilje, ali sam bila neko ko to toleriše i opravdava. Trebalo je da odem od osobe nakon prvog puta kada sam to doživjela. Ja sam toliko ekstremno branila mnoge situacije koje neke žene ne bi branile, da neko nekog ubije, ja bih možda jerkla da nije sve to tako, da postoji opravdanje - rekla je Dalila.

    Pita gledateljku što je povezuju sa Dejanom, a ona nosi njegovo prezime još uvijek - glasila je konstatacija sa Tvitera.

    Sve dok sve to potencirate, to će biti tako. Vi svi to potencirate, dosta emisija je bilo u kojima sam ja bila tema. Informisana sam da je on rekao da ja tjeram inat, ako tako misli, onda ću se inatiti cijeli život. Da li je moja podrška ili bilo ko bit za prezime, ja ću govoriti da ga neću promijeniti. Ja radim ono što osjećam, niko me ne finansira, živim za sebe, uživam u životu, imam nekog ko mi znači. Ne želim da komentarišem druge ljude- kazaala je Dalila.

screenshot-21

Foto: TV Pink Printscreen

    Prokomentarisala si sama - rekla je Ivana.

    Ispalo je kao da sam ja neki debil koji se slika na bazenu, želeći da se vidi ko je sa mnom. Da sam žejlela da se sazna ko je, odmah bi to uradila. Nek nagađaju ko je - rekla je Dalila.

    Dalila sve pare potrošila na rentanje momaka i na polivanje moetom, mora opet u rijaliti da povrati novac - glasila je konstatacija sa Tvitera.

    Javiću se tom ko je to napisao da mi da pare, da ne moram da ulazim opet u Zadrugu - kazala je Dalila.

Detaljnije u nastavku.

 

Ne propustite