40 dana ujutro jedite 1 češanj češnjaka: Dogodit će se OVE ČUDESNE stvari u vašem organizmu!

Kiosk
40 dana ujutro jedite 1 češanj češnjaka: Dogodit će se OVE ČUDESNE stvari u vašem organizmu!
Redovno konzumiranje većih količina češnjaka može smanjiti rizik od pojave mnogih vrsta raka, posebno raka rektuma i bubrega.

Redovno konzumiranje većih količina češnjaka može smanjiti rizik od pojave mnogih vrsta raka, posebno raka rektuma i bubrega.

Koristi se za mnoge tegobe i na razne načine.Poznato je da su stari Egipćani, u vrijeme građenja piramida svojim robovima često davali češnjak da bi ih održali u dobroj kondiciji. Češnjak je glavni sastojak starog tibetanskog lijeka čiji je recept zapisan prije više od 2000 godina.

Tijekom povijesti za vrijeme ratova u svim krajevima svijeta i kad god je vladala glad i neimaština, češnjak je bio značajna namirnica i lijek protiv mnogih bolesti.

Istraživanja u Japanu još prije dva stoljeća potvrdila su pozitivan učinak češnjak na beri-beri. Naša narodna medicina također, vrlo cijeni ovu biljku tako da se često nalazi u sastavu mnogih melema i prirodnih lijekova na biljnoj bazi.

U narodu postoji dosta vjerovanja vezana za ovu biljku, a jedno od njih glasi: Onaj tko svako jutro tijekom četrdeset dana pojede po jedan češanj češnjaka, moći će i preko dana vidjeti zvijezde.

Danas suvremena medicina znanstvenim istraživanjima samo potvrđuje sva ranija saznanja u vezi ove biljke do kojih je čovječanstvo došlo kroz stoljetna iskustva prenesena s koljena na koljeno. U ljekarnama širom svijeta na raspolaganju je veliki broj biljnih preparata na bazi češnjaka, koji se primjenjuju kao pomoćna ljekovita i preventivna sredstva.

Češnjak sadrži oko 400 aktivnih sastojaka, a bogat je vitaminima i mineralima kao što su adenozin, alicin, aminokiseline, biljna vlakna, biljne masti, vitamin A, vitamin B1 i B2, vitamin C, gvožđe, enzimi, eterična ulja, jod, kalij, kalcij, selen, sumpor i fosfor.Glavni sastojak češnjaka je alicin, koji posjeduje čudesno antibakterijsko, antivirusno, antigljivično, antiparazitsko i antioksidacijsko djelovanje.

Češnjak i njegovi sastojci podvrgnuti su brojnim istraživanjima koja su masovno dokazala njihovo djelovanje na infekcije prouzrokovane bakterijama i virusima. Istraživanja pokazuju da češnjak ima antikancerogena svojstva.

Redovno konzumiranje većih količina češnjaka može smanjiti rizik od pojave mnogih vrsta raka, posebno raka rektuma i bubrega. Koristi se za mnoge tegobe i na razne načine.

Što sve liječi češnjak?

Na prvom mjestu češnjak snižava krvni tlak kao i razinu kolesterola u krvi. Odmah iza toga, ova biljka je dokazan antibiotik pa se vrlo često upotrebljava za suzbijanje prehlade i gripa, a koristan je i kao preventiva protiv ovih bolesti.

Redovnim konzumiranjem bijelog luka umanjuje se rizik od pojave raka, povećava imunitet i proizvodnja antitijela u organizmu. Štiti krvne sudove i smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara. Vjerovali ili ne, češnjak čak otklanja umor, napetost, uznemirenost i popravlja raspoloženje, zahvaljujući mineralu selenu koji se nalazi u ovoj biljci.

Češnjak djeluje protiv crijevnih parazita, tako da osobe koje redovno konzumiraju ovu namirnicu teško da mogu da obole od parazita u crijevima. Lambrija (Lamblijaza), uspješno se liječi uz pomoć svježeg češnjaka i to svega za nekoliko dana. On je također, vrlo moćan borac protiv gljivičnih infekcija.

Češnjak upotrijebljen u malim količinama, kao dodatak jelima koja izazivaju plinove (grah, grašak…), umanjuje nadimanje stomaka. Inače ova biljka je odličan antioksidans, usporava proces starenja i efikasno štiti od mnogih kroničnih oboljenja, katarakte, bronhitisa, Parkinsonove bolesti.Interesantno je reći da bebe prilikom dojenja popiju veću količinu mlijeka ako je majka nešto pre dojenja konzumirala češnjak. Pri tom neće izazvati dodatne neželjene grčeve kod bebe. Ova informacija može biti korisna majkama čije bebe imaju slabiji apetit i nedovoljno sišu.

Na samom početku gripa ili prehlade dobro je pojesti jedan ili dva češnja češnjaka. Ova biljka efikasno ubija bakterije, viruse i gljivice pa može u startu spriječiti daljnjii razvoj bolesti. Ako do bolesti ipak dođe, opet će pomoći češnjak jer je snažan antibiotik, olakšava iskašljavanje i izbacivanje sluzi.

Češnjak posjeduje ljekovita svojstva kako u svježem, tako i u kuhanom obliku, a važno je znati da se protiv parazita, gljivica, virusa i bakterija preporučuje upotreba svježeg češnjaka.

U kuhanom obliku daje najbolje rezultate za zaštitu krvnih žila, protiv infarkta i tromboze, dok se ukiseljen češnjak preporučuje kao zaštita od raka.Češnjak, limun i med protiv starenja

Priprema:

Sitno samljeti 10 glavica češnjaka pa dobro pomiješati s 1 kg meda i sokom od 10 limuna.

Nasuti u staklenu posudu, poklopiti i ostaviti da odstoji 8-10 dana.

Nakon toga dva puta dnevno, prije obroka, uzimati po jednu žlicu mješavine.

Ova mješavina češnjaka, limuna i meda usporava proces starenja organizma.

Čišćenje krvnih žila

Jedan češanj češnjaka stavite u usta i natapajte pljuvačkom, valjajte po ustima….

Nakon pola sata izbacite češanj iz usta.

Kinezi smatraju da na ovaj način izbacite iz tijela toksine i sve ono što izaziva bolest u organizmu.

Za bolove u uhu

Prokuhajte dva češnja češnjaka u malo vode i ohlađene 2 kapi ukapajte u bolno uho.

Za par minuta osjetit ćete olakšanje.

Liječenje Escherichie coli

Svaku večer u jednu čašicu vode potopite zgnječen češanj češnjaka.

Ujutro popijte vodu na prazan stomak.

Ovu kuru sprovedite sedam dana.

Nakon toga vidjet ćete da su Escherichia i druge urinarne infekcije zauvijek napustile vaše tijelo.

Potpuni oporavak tijela

Svaku večer pojedite jedan češanj češnjaka i toga se držite 40 dana.Ovo su dobrobiti:

    Češnjak odlično čisti krv;
    Stimulira apetit;
    Štiti od epidemije gripe i drugih respiratornih bolesti;
    Nevjerojatno ojačava imunitet;
    Koristan je kod anemije;
    Liječi kronični bronhitis;
    Pomaže kod bolesti bubrega i mjehura;
    Čisti kožu.

stil.kurir.

 

Ne propustite