TEST: Odaberite kartu i otkrijte savjete za budućnost i ljubav!

Kiosk
TEST: Odaberite kartu i otkrijte savjete za budućnost i ljubav!
Pogledajte ove četiri karte.

Pogledajte ove četiri karte.

Koja vas doziva?

Pokušajte ne razmišljati previše, samo slušajte svoju intuiciju. U tekstu koji slijedi pročitajte što karta koju ste odabrali otkriva o vašoj budućnosti i o onome što vas očekuje u vezama!

Sedmica pehara

Kada se ova karta pojavi u čitanju, morate biti spremni na obranu. Morate biti oprezni jer možete očekivati da će se nevolje pojaviti na vašem putu. Ako vam dolaze nevolje iz prošlosti, morate jasno razmišljati i stajati nogama čvrsto na zemlji, čak i ako ste umorni i iscrpljeni. Raskrstite s tim jednom zauvijek.

Karta Sedmica pehara govori o ustrajnosti, upornom ponavljanju i ne prihvaćanju odgovora “ne”. Morate nastaviti unatoč umoru, iscrpljenosti, čvrstoći i snazi.

Ako niste u vezi, pojavljivanje ove karte u čitanju može ukazivati na oprez u odnosima jer ste možda bili povrijeđeni u prošlosti. Pokušajte analizirati ono što je pošlo po zlu i vidjeti u kojem području je moguća i potrebna promjena. Sada je vrijeme da budete potpuno emocionalni.

Ako ste u vezi, ova karta može ukazivati na potrebu za oprezom, jer biste mogli biti povrijeđeni. Drugo značenje ukazuje na vrlo zaštitnički raspoloženog partnera i da se osjećate sputano. Recite mu da vam treba malo prostora kako bi mogli disati.

Dva pentagrama

Dva pentagrama vjerojatno će se pojaviti kada iskušenje dolazi u vaš život. Slika koju prikazuje karta je prilično mirna i odražava jedini ishod ili jednu od dvije opcije. Možda ćete se osjećati kao da imate previše mogućnosti za istraživanje, ali to nije slučaj. Dva pentagrama ukazuju na ovaj nedostatak u vašem planu i ovdje je da pomogne u odabiru prioriteta.

Kada se radi o odnosima, dva pentagrama ukazuju na nevolje. Ako ste već u vezi, to ukazuje da možete očekivati ​​neke teškoće. U ovom trenutku važno je da objektivno procijenite svoj odnos. Jeste li potpuno iskreni prema svom partneru o svojim namjerama?

Ako tražite ljubav, to znači da vaša romantična potraga možda nije onakva kakvom se čini. Ako niste sigurni u nekoga, nemojte skočiti u odnos s tom osobom. Ova karta se često pojavljuje kada vaš potencijalni partner nije iskren o svojoj emocionalnoj dostupnosti.

Kula

Kula govori o vašoj sposobnosti za diplomaciju i o konstruktivnosti. Također govori o vašem vlastitom osobnom rastu. Ovo je vrlo moćna karta i općenito je dobar znak.

Ako ste već u vezi, Kula govori da je vaš odnos stabilan i da oboje imate prostora za rast.

Za one koji traže ljubav, ovo je dobar znak koji govori da je ljubav točno iza ugla. Upravo sada je najbolje vrijeme da dopustite vašem samopouzdanju da sjaji i susrest ćete se s osobom vaših snova.

As mačeva

As mačeva je karta koja se odnosi na postizanje napretka u vašem životu. Ne obećava trenutne rezultate, ali govori o sretnim završecima za one koji su uporni i posvećeni svom cilju.

Kada se radi o ljubavnom odnosu, As mačeva govori da ste u dobrom položaju i da imate mogućnosti za rast sa svojim partnerom. Moguće je da ste na rubu pokretanja nečeg novog ili učenja nečeg novog o svom partneru.

Budite otvoreni i iskreni o svojim očekivanjima u vezi i ne bojte se govoriti o brigama za budućnost koje vas muče. Sada je najbolje vrijeme da shvatite jeste li vi i vaš partner na istoj stranici ili želite li možda različite stvari u životu.

ATMA

Ne propustite