DOBIT ĆE VELIKE PARE DO KRAJA AUGUSTA: Za ova 3 znaka pare će se bukvalno lijepiti

Objavljeno:15.08.2022 - 20:16
A A A Times Arial

Poslovni horoskop za novembar 2021. godine daje mogućnost za napredovanje mnogim znacima, ali i nekima savjetuje da ćute, jer će tako najbolje spasiti karijeru.

Ovan

Mjesečni horoskop je veoma zanimljiv za Ovna. Razmišljate kako i kuda dalje. U vama se lome dvije opcije, da li da ostanete na postojećem poslu ili da krenete u privatni biznis. Obje opcije su vam otvorene i dobro pozicionirane. Ako doneste odluku da ostanete na postojećem poslu postoji mogućnost sukoba sa nadređenim ili sa kolegama u kolektivu. Ništa strašno, samo zadržite fokus i ako vidite da vas uvlače u sukob ili spletkarenje vi se samo odmaknite jedan korak unazad i odbrojite do deset. Jako je bitno da nemate burne reakcije. Ako se opredjelite za privatni biznis lijepa vam se vrata otvaraju. Saradnja sa strancima čak i pomoć od firme sa kojom ste nekada radili.

 Bik

Savjetuje se racionalan pristup poslu. Imate više obaveza nego ranije čak vam se daje da radite potpuno nešto novi. To novo je za vas neka vrsta izazova a možda i budući pravac koji ćete se baviti. Bitno je da sagledate svoje kapacitete i tek onda da doneste konačnu odluku. Krajem mjeseca novembra vam dolaze sjajni podaci koji se tiču vaše efikasnosti na poslu.

Blizanci

Bilo bi lijepo kada bi hobi mogli da podignete na veći nivo jer stoji vam dodatna novčana zarada od njega. Na poslu se trudite, dajete maksimum i zaista radite na usavršavanju tehnike rada. Očekujete rezultate ali oni nikako da pristignu. Samo imajte vjere u sebe jer krajem mjeseca stižu benefiti od vašeg truda.