Majku preminule youtuberice Kike isključili na Pinku nakon što je ovo rekla: POGLEDAJTE REAKCIJU JOVANE JEREMIĆ! SKANDALOZNO (VIDEO)

Objavljeno:15.08.2022 - 13:05
A A A Times Arial

Majka preminule youtuberice Kristine Kike Đukić gostovala je u jutarnjem programu TV Pink kod voditeljice Jovane Jeremić.

Voditeljica Jovana Jeremić započela je razgovor s Natašom kazavši kako saosjeća s njenom boli te je pustila da govori o smrti njene kćerke, koja je preminula 21. decembra prošle godine.

Međutim, kada je Đukić Veličković optužila državnu vladu, tužilaštvo i Aleksandra Vučića za sve što se desilo, Jovana je prekinula.

"Koja je ovo država? Kakvo nam je tužilaštvo kada se obraća preko medija? Sram ih bilo! Sram te bilo predsjedniče što dozvoljavaš to", poručila je majka tragično preminule influenserice.

Jeremić joj je odmah odgovorila da "predsjednik nema ništa s time", a nakon što je Đukić Veličković kazala: "Da vam kažem nešto, izvinite", isključena joj je bubica, a Jeremić je nastavila program.

"Hvala vam puno, nastavljamo dalje program", kazala je.

Ovakav potez voditeljice i televizije Pink izazvao je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama te su kritikovali očitu cenzuru.