I ON ULAZI U ZADRUGU 6: Svi su mislili da je završio s rijalitijem - IZBIT ĆE HAOS KAD GA VIDE (FOTO)

Objavljeno:15.08.2022 - 12:32
A A A Times Arial

Sve je otkrila!

Jovana Novakov, vlasnica salona i frizerka po struci, poznatija kao Šmizla iz "Parova" svojim pričama i slikama na Instagramu budi sumnje da je u vezi sa našim poznatim kaskaderom i rijaliti učesnikom "Velikog Brata" i "Zadruge 1", Urošem Ćertićem.

Dok se mnogi pitaju kako će izdržati njegovo najavljeno učešće u Zadruzi 6 sa nanogicom, ona se sada oglasila za domaće medije i otkrila sve.

- Nemam komentar na to da li smo u vezi, poznajemo se tri godina, Uroš poznaje mog brata, čak je i ušao u Parove na tri dana i to sa mojim ocem prije dvije godine i od tada smo jako dobri prijatelji, a imamo i puno zajedničkih prijatelja takođe - ističe ona i dodaje:

jovana-novakov-smizla-foto-srbijadanas

Foto:Printscreen

- Viđamo se često, volimo motore, tetovaže, a imamo i zajedničke prijatelje u Bugarskoj, odakle smo moj pradeda i ja poreklom. Navijaću za njega svim srcem, a bude li pravio neke greške ući ću da ga izvedem na pravi put - kroz smijeh je rekla Jovana.

Uroša je rekao da nema komentar ni na temu Jovane, a ni Zadruge, kao ni slučaja za ilegalno posedovanje oružja, tačnije pištolja za koji je hapšen, a malo je poznata i činjenica da je bio u isto vreme u istražnom zatvoru kad i Stefan Đurić Rasta.

certicscreenshot-from-2021-07-24-20-41-57

Foto:Printscreen

Nama ostaje da vidimo da li ce ući i kako će se stvari odvijati tokom njegovog mogućeg ulaska u Zadrugu 6

Novi.ba/Alo.rs