SVI SU NAGAĐALI, SADA PROGOVORIO - MENSUR OTRKIO DA LI SE SUSREO S DALILOM NA MORU: Ovo je istina(VIDEO)

Show
SVI SU NAGAĐALI, SADA PROGOVORIO - MENSUR OTRKIO DA LI SE SUSREO S DALILOM NA MORU: Ovo je istina(VIDEO)
Uvijek srčan i pravdoljubiv.

Uvijek srčan i pravdoljubiv.

U novom, ali i posljednjem, izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal", reporter Nemanja Vujičić nalazi se na primorju, te je ovom prilikom porazgovarao sa Mensurom Ajdarpašićem.

Kako si? - pitao je Nemanja.

- Što se tiče ljubavi, nema je na vidiku. Ima svašta nešto novo, ali je ljubav na pauzi. Malo se provodimo, uživamo, koristimo maksimalno ove prelijepe dane - počeo je Mensur.

- Da li ti nedostaje neka djevojka? - pitao je reporter.

- Piše se svašta, ali nisam u vezi, ne nedostaje mi niko. Družim se, sklon sam tome da upoznajem nova lica... Dosta izlazim, ne stižem da se odmaram, da odspavam kao čovjek nekih deset dana. Uživamo svi, svima nam je lijepo - rekao je Ajdarpašić.

- Sa kim si ostao u odličnim odnosima, sa kim se viđaš - pitao je Nemanja.

- Bježe mnogi. Ne znam zašto bježe, možda te se boje, ja uvijek uživam u razgovoru sa tobom. Ne vodim računa o njima, ne brinem o njima, drago mi je da ih sretnem. Rijetko se sa kim čujem, ne bih mogao da ti otkrijem sa kim, ako bude saglasnosti, biće sve javno...Sa Milicom otkad je prekinut kontakt, od tada se nismo čuli. Ja ne stajem, tako da, ne pravim nikakve prepreke i smetnje. Ne znam ništa o njoj, osim što pročitam na Pink.rs - istakao je on.

- Šta se dešava u odnosu tebe i Karića - pitao je reporter.

- Što se tiče Osmana i tih nekih situacija, ne bih da komentarišem, on je donio takvu odluku. Moglo je da bude mnogo bolje, nema razloga...Mi smo korektni, ne raspravljamo se, svako svoj život ima, sada se ne družimo onako kao ranije. On je bio u društvu svoje ljepše polovine, pozdravljam, uživao je momak, nisam htio da jurim sa bilo kim. Poštujem svakoga, kao i njega, mog bivšeg prijatelja,. Ja sam uvijek bio prisutan tu, nikad nisam jurio za njim - rekao je Mensur.

mensur-ajdarpasic-foto-srbijadanas-6
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Bila je Dalila tu, nije ti se javila - pitao je reporter.

- Taman posla. Ne bih ni da komentarišem - dodao je Mensur.

- Otišao je Dejan u Egipat sa svojom djevojkom - rekao je Nemanja.

- Vidio sam, uživaju, neka je sa srećom... Uživam, u društvu djevojaka kojih se nađem - rekao je Mensur.

- Šta kažu tvoji za učešće - pitao je Nemanja.

mensur-ajdarpasic-foto-srbijadanasmilana-pavkovic-3
Foto: Srbija Danas

- Jednim djelom su zadovoljni, drugim djelom je moglo mnogo bolje. Neće ni oni da mi "burgijaju mozak" - rekao je Mensur.

- Kako će izgledati tvoj život u narednih par mjeseci - pitao je reporter.

- Imam u planu nešto kad je u pitanju moj grad, Bar. Ostao bih ovdje u Budvi, tu sam na nekim plažama,. klubovima. Za sada, plan mi je da se opustim i uživam. Nisam razmišljao o tome, ne idem na nudističke plaže i nije mi neki gušt da odem. Zanimljivo je sunčati se - rekao je Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

 

Ne propustite