MILJANA VIŠE NIJE MEĐU ŽIVIMA? OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ: Otkrio pravu istinu za medije

Show
MILJANA VIŠE NIJE MEĐU ŽIVIMA? OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ: Otkrio pravu istinu za medije
,

U novom i posljednjem izdanju, ove sezone, emisije "Premijera - Vikend specijal", Marko Đedović je prokomentarisao medijske natpise o zdravstvenom stanju Miljane Kulić, te se osvrnuo i na objavu bivše zadrugarke Saške Karan, da je Kulićeva preminula.

Mislila je da kriju od nje neke stvari, a sad pišu portali, pa je bila uznemirena. Ima dosta stvari koje su istinite. Istina jeste da je tražila djevojka cigarete da puši.

Nije ona jedini pacijent koji dolazi u nikotinsku krizu, tako ljudi reaguju i funkcionišu. Stvari koje nisu tačne, to gubljenje krvi, ustvari u većini, negdjje sve ono što je bilo prenešeno, nije bilo istina, ali je Pink.rs imao i moje i Marijine izjave - rekao je Đedović.

Kako se u medijima kao plamen pojavila vijest o tome da je bivša zadrugarka Saška Karan napisala na društvenim mrežama kako Miljana nije više među živima, te se ovom prilikom Marko osvrnuo i na te navode.

Ako se odnosilo na Miljanu i sprdnja i šala, bilo je neumijesno, a sve i da nije, mora se obratiti pažnja. Sa Saškom sam u dobrim odnosima, ali nisu te stvari u redu - dodao je Marko.

Kada je riječ o pruženoj podršci njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole, Đedović je imao da doda:

Gostovao sam sa Zolom u "Narod pita", okej, to je lijepo, ali teško da bi samo na Instagramu okačio podršku, poslijje tri godine. Ne bi me niko zaustavio. Ne mora Marija da se okrene, može biti i njene sestre - rekao je Đedović.

Izvor:Pink

Ne propustite